Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még valahogyan helyre tudom hozni?
Beszélgettem egy fiúval akivel egész jól alakultak a dolgok ő is akarta meg én is
Nem voltunk együtt viszont mégis úgymond vitáztunk olyanokon hogy ő sokat játszik és nem figyel rám stb.
Ő azzal az elmélettel volt, a lánynak kell először keresni a fiút azaz írni neki. Én általában hamarabb felkeltem mint ő ezért én írtam neki mindig, ugyanakkor előfordult amikor ő írt de azt is úgy hogy elkezdett flegmázni hogyha ő most nem írt volna akkor nem is beszélnénk
Aztán egyre többet flegmázott és gondoltam nem írok neki így kerek 1napig nem beszéltünk
Aztán ráírtam hogy mi a baja amiért flegmázik és annyit válaszolt hogy semmi
Utána 2-3 hétig nem írt ő se meg én se
De mivel én szeretem ezért úgy voltam hogy én kérek bocsánatot bármit is csináltam de ő olyat írt hogy már elengedte ezt az egészet mert nem kerestem. Aztán írtam hogy de te se engem és annyival letudta hogy "te nem elsőnek"
Azóta ha kérdezek valamit megse nézi 1-2napig aztán megnézi de nem válaszol. Viszont nekem fontos és nem tudom mit tehetnék hogy helyre jöjjön minden.
Én 16 vagyok ő 17
Szerintem először kérj bocsánatot a vita miatt
Aztán írd, hogy szeretnéd, ha jóban lennétek, talán azt hozzáteheted, hogy azért, mert fontos neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!