Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ubi97 kérdése:
Mit gondoltok rólam?
Figyelt kérdés
szóval az okoskodó kommenteket kérlek mellőzzétek , mert csak kiváncsi vagyok , hogy minden lánynak valóban ez a tipik fuckboyok jönnek be? Szóval kicsit mackósabb , de sportosabb testalkatom van , rövid barna haj és 176-177cm vagyok.Cél tudatosnak illetve magabiztosnak tartom magam. Elléggé nyitott vagyok új emberek megismeréséhez. Törődő vagyok egy kapcsolatban és a parteneremtől is nagyjából ezt várom el. Cigi pia nem az én asztalom és utálom egyszerüen őszinte véleményeket szeretnék kérni , hogy az ilyen srácok miért vannak leszarva?2020. jún. 7. 10:39
1/6 anonim 

válasza:

Ezek alapján neked egy komolyabb, érettebb lány kell. Szóval szerintem nem vagy leszarva csak rossz helyen keresgélsz. Nagyon sok lány vágyik ilyesmi srácra csak nem biztos hogy őket bárhol meg fogod találni. Azt javaslom ne add fel és próbálkozz tovább és hidd el jönni fog valaki
előbb-utóbb. Egyébként a negatív tulajdonságaidat nem soroltad fel, lehet azok között van valami kizáró ok. De ez csak egy tipp.
F
2/6 Barackoshányás 

válasza:

Tapasztalom szerint azok, akik nem cigiznek és piálnak, és erre büszkék is, mert nem olyanok, mint a többi fiatal, korlátozni akarják azt is, hogy a barátnőjük mennyit fogyaszt belőlük (vagyis tulajdonképpen tiltják őket tőle). Egyébként nagyon nem gondolok rólad semmit, ezek elég semmitmondó információk.
3/6 anonim 

válasza:

Amelyik lányoknak a fuckboyok jönnek be, azok olyanok is. Ilyen lányokkal nem feltétlen lehet komoly kapcsolatot alakítani. De egyáltalán nem mindenkinek tetszenek a fuckboyok, engem például ez kifejezetten taszít.
4/6 anonim 

válasza:

Na most
Ez alapján nem nagyon tudok rólad semmit gondolni, mert ezeket mindenki elmondja magáról. Legalábbis amikor én új embereket ismerek meg, akkor 90%,hogy ezek benne vannak.
A cigi-pia rész nem szokott kiemelve lenni.
5/6 anonim 

válasza:

Én pont ilyen fiút keresnék, de a rossz tulajdonsagaid ugyanúgy hozzád tartoznak, szóval azt is illett volna felsorolni
6/6 anonim 

válasza:

Ezek az infók semmit se árulnak el. Valószínűleg nem azért nincs barátnőd, mert "minden csajnak a fuckboyok kellenek", ezt a mentalitást nagyon gyorsan felejtsd el. Egyszerűen csak még nem jött el a neked való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!