Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnál-e olyan fiúval/lánnyal,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál-e olyan fiúval/lánnyal, aki más kisebbségi/többségi csoporthoz, valláshoz tartozik, mint te? Ha igen miért (nem)?

Figyelt kérdés

2020. jún. 4. 19:40
 1/4 anonim válasza:
100%
Ez nagyon nem a házi feladatok témakörbe való kérdés..
2020. jún. 4. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze, miért ne? A vallás kissé rizikósabb, de nem próbált áttéríteni akkor azzal sincs semmi bajom.
2020. jún. 5. 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolom, hogyezen múlna az, hogy szeretjük-e egymást. :)

Természetesen akkor, ha ez nem gátolja abban, hogy egy más kultúrkörbe tartozó emberrel legyen. Jártam jehovás lánnyal, na, ott azért sokszor rohadt rosszul esett, amikor rendszeresen kaptam a szemrehányásokat amiatt, hogy "miattam követ el bűnt azzal, hogy járunk". Most már nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba. De aki fanatizmustól és előítéletektől mentes, azzal simán. Nem kell ahhoz azonosan vélekedni a világ keletkezéséről, és működéséről ahhoz, hogy két ember szeresse, tisztelje, és elfogadja egymást. :)

Kisebbségekkel is csak akkor lenne gond, ha az eltérő kultúra miatt nem passzolnánk össze. Mondjuk egy konzervatívabb japán lánnyal nem vagyok benne biztos, hogy működne a kapcsolatunk. Valószínűleg egy hagyományaihoz ragaszkodó afrikai lánnyal sem. De nem akarok általánosítani, biztos van köztük is pármillió, akivel tökéletes lehet kapcsolatban lenni. :)

2020. jún. 5. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Én katolikus vagyok, a barátom evangélikus. Kisebbségivel azért nem járnék, mert emberileg eddig minden kisebbségi ismerősömben csalódnom kellett.
2020. jún. 7. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.