Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogyan nézett ki a legszebb lány akit valaha láttatok? Illetve lányok, hogy nézett ki eddig a lehelyesebb fiú akit valaha látattok?
Nekem nagyon jó az ízlésem. Amikor egyszer felmentem Székesfehérvárra, tőlem egy 180 km-re. Ott láttam meg életemben a legeslegszebb lányt. Akit le is szólítottam, de sajnos elutasított, viszont normálisnak TÜNT! Nagyon gyönyörű volt: hosszú fenékig érő göndőr szőkésbarna dús haj (Szerintem alapból egyenes neki, csak kivasalta!) nagyon nagyon szép sima aranyos fiatalos tini arc! Olyan 15-16 évesnek nézett ki. gyönyörű kék szemek. Nagy és nagyon formás popsi. Közepes vastagságú comb. Eléggé nagy kb C-s mell. Lapos has ami kicsit kockás volt, de csak annyira, hogy tetszhetős legyen. Vékokny testalkat, (nem sovány). Kb olyan 177-180 cm magas lehetett. Én vagyok 181 cm nálam egy picivel volt alacsonyabb ahogy láttam. Úgy emlékszem magassarkú nem volt rajta.
Ritkán látok hasonlóan szép lányokat. De ez a csaj kűlsőleg, korban a full ideálom volt! Gyanítom, hogy a legtöbb fiú hasonló kinézetű lányokat fog írni mint én.
Én egy barna szemű, barna hajú. Sportos, közepes testalkatú fiú vagyok. A belsőmről, magamról majd valószínűleg esetleg privátban írok!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!