Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, hogyan nézett ki a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hogyan nézett ki a legszebb lány akit valaha láttatok? Illetve lányok, hogy nézett ki eddig a lehelyesebb fiú akit valaha látattok?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon jó az ízlésem. Amikor egyszer felmentem Székesfehérvárra, tőlem egy 180 km-re. Ott láttam meg életemben a legeslegszebb lányt. Akit le is szólítottam, de sajnos elutasított, viszont normálisnak TÜNT! Nagyon gyönyörű volt: hosszú fenékig érő göndőr szőkésbarna dús haj (Szerintem alapból egyenes neki, csak kivasalta!) nagyon nagyon szép sima aranyos fiatalos tini arc! Olyan 15-16 évesnek nézett ki. gyönyörű kék szemek. Nagy és nagyon formás popsi. Közepes vastagságú comb. Eléggé nagy kb C-s mell. Lapos has ami kicsit kockás volt, de csak annyira, hogy tetszhetős legyen. Vékokny testalkat, (nem sovány). Kb olyan 177-180 cm magas lehetett. Én vagyok 181 cm nálam egy picivel volt alacsonyabb ahogy láttam. Úgy emlékszem magassarkú nem volt rajta.

Ritkán látok hasonlóan szép lányokat. De ez a csaj kűlsőleg, korban a full ideálom volt! Gyanítom, hogy a legtöbb fiú hasonló kinézetű lányokat fog írni mint én.

Én egy barna szemű, barna hajú. Sportos, közepes testalkatú fiú vagyok. A belsőmről, magamról majd valószínűleg esetleg privátban írok!

18/F

2020. jún. 1. 17:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%
Anno az edzőteremben jött felém: alacsony kis tünemény, elképesztően szép, sportos lábakkal (ez a gyengém), gyönyörű alak, kerek, feszes popsi, kis, formás cicik, aranyos, mosolygós pofi. Ugyan rövid haja volt, amit nem szeretek, de mikor megláttam, megállt bennem az ütő ! 2évig edzettünk együtt, de sose lett több ennél, pedig erőltettem :(
2020. jún. 15. 08:06
 12/12 anonim ***** válasza:
32%
Együtt dolgoztam vele, már egy kicsit homályos a kép :D pasiról lesz szó. a kisugárzása mindent vitt, energikus, magabiztos, törődött másokkal, de külsőleg se volt piskóta. Kellemesen izmos, nem volt túl izmos, azt nem szeretem, pont arányos volt. Barna haj, barna szem, kb 180 volt (nem vagyok oda a magasakért, nem akarok mindenhova létrát hurcolni). Igazából tényleg az érzelmi hatása jobban befolyásolt, mint a külseje. Párkapcsolatban voltam, úgyhogy csak nyálcsorgatásnak oké volt, talán bejöttem neki a nézése alapján (de ez olyan hihetetlen nekem).
2020. szept. 15. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!