Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mennyire számít?
Figyelt kérdés
Ha egy lány fogsora nem tökéletes, kicsit sárgás és az alsó fogsora kicsit kusza. (Nem a szájhigiénia hiánya miatt sárga)2020. máj. 29. 23:36
A kérdező szavazást indított:
Igen sokat számít, nem jönnék össze vele
Számít de ha szeretem összejönnek vele
Nem számít
49 szavazat
1/7 anonim válasza:
Mennyire sárgásak a fogaid? Lehet csak te gondolod túl. 🙂
Az alsó fogsoraim nekem is kuszák sajnos.. 25/F
3/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon sárgák, apámtól örököltem. Nem lehet mit tenni. Fehérítés se lehetséges mert fogorvos szerint ez az alap színe, hát megbarátkoztam vele.
5/7 anonim válasza:
Amennyiben nem a szájhigiénia hiánya miatt sárgák a fogai, akkor ez engem egyáltalán nem zavarna, hisz erről ő nem tehet. Számomra nem az a legfontosabb, hogy a világ legszebb lánya legyen velem, hanem inkább a belső tulajdonságok azok, amikre nagyobb figyelmet fordítok.
De ha az ő hibájából olyanok a fogai, akkor már elgondolkodnék azon, hogy felhívjam-e a figyelmét a jelenségre, vagy sem.
6/7 anonim válasza:
Ahogy az előttem lévők írták, ha saját maga elhanyagolása által olyan, akkor nem
De amúgy nem zavarna.. főleg mert az én fogaim is hasonlóak
7/7 anonim válasza:
Csak annak nem sárga, aki fogorvosnál kifehérítteti. Arra meg főleg a celebeknek és médiában dolgozó embereknek van pénzük, igényük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!