Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számotokra fontos a lány parfümje?
Figyelt kérdés
Nálunk ugye lányoknal "fontos" illetve szeretjük ha egy fiúnak jó illata van és arra mindig fogunk emlékezni.
Ez nálatok is így van?
Illetve ti örülnétek, ha a baratnőtök a kedvenc parfümtöket adná évfordulóra/szülinapra/ névnapra
2020. máj. 21. 21:07
1/3 anonim válasza:
Számomra egyáltalán nem. Nem a pacsuli illatára szeretnék emlékezni, hanem a hajának a bőrének az illatára és a csókja ízére.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel, inkább a természetes illatát érzem, persze jó oké ha párszor fújja magát, de azért ne nonstop azt érezzem rajta
Viszont persze ha adna ajándéknak örülnék, mert tőle kaptam, aztán használnám is
3/3 anonim válasza:
Nem fontos annyira, viszont exemnél az volt hogy ő egy bizonyos fajtát használt mindig, ami sosem keltette fel a figyelmemet különösebben, inkább csak tudomásul vettem. Viszont mikor már együtt voltunk egy ideje és nem találkoztunk mondjuk egy hétig utána mikor megéreztem az illatát akkor jó érzés fogott el mert összekötöttem vele. Vagy mikor a ruháin éreztem akkor is ugyan ez volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!