Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire divatos lányok közt a másik letérdeltetése?
A primitív, gyáva emberek falkában támadnak.
Műveletlenek, a net nevelte őket és az amerikai szennyfilmipar. Ez lett belőlük.
Na erre kiváncsi lettem, küldjetek már ilyen videókat hogy mi ez.
Jöhet privátba is!
Ezt nézzék meg a térdeltetők.
,,Miért ennyire divatos lányok közt a másik letérdeltetése?"
Azért ,mert kicsi,törékeny az egójuk.
Ezzel akarják feltúrbózni ,hogy nagyobb legyen ill legyen önbecsülésük.
E mögött a jelenség mögött én szerintem ez a 3 tényező áll vagy valamelyik közülük.
Mohó vágy
Ostobaság
Harag
Az ostobaságuk révén nem jönnekrá arra ,hogy ezzel nem csak a másiknak ártanak ,hanem sajnos az egész társadalomnak ,ami tetőzi ezt az ,hogy ezt még videóra is veszik és ezzel elérhetik azt ,hogy másokat is inspirálnak erre a gonoszságra.Ebből az fog következni ,hogy a normál emberek számára élhetettlen lesz az ország.Így előbb utóbb mindenki kimenekűl innen vagy nem csinál gyereket ,mert az nem akarja ,hogy az utód állatok között éljen.
Szóval végső soron az ostobaságuk révén maguknak is ártanak ,mert nem lesz 1normális barátjuk sem stb.
Mert gondolom a nem normálisok csinálják ezt a normálisokkal.
Annyival kiegészíteném a válaszomat ,hogy hallottam olyan történeteket amikor több fiú térdeltetett le 1 fiút.
Vagy férfiak férfit.
Ezzel csak azt akarom mondani ,hogy férfiaknál is megvan ez a gyenge,szánalmas szokás sajnos.
De hát a gyengék,gyávák mindig falkában vadásznak szóval ezen nem kell csodálkozni.
Sok lúd disznót győz mondja a mondás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!