Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék olyan lányt, akinek a kövérebb fiúk jönnek be?
Figyelt kérdés
19f2020. máj. 9. 00:40
1/6 anonim válasza:
Kövér,plöttyedt (bocsi nem tudom másképp kifejezni) vagy nagydarab, izmos? Nagyon nem mindegy.
2/6 A kérdező kommentje:
Az első, 90 kg vagyok
2020. máj. 9. 00:50
4/6 anonim válasza:
90 kg nem vészes egy 19 éves fiúnak, persze remélem nem 165 cm magas vagy, mert akkor az. De én úgy érzem, hogy ez zavar téged, mármint a saját kinezeted. Az a rossz hír, hogy ha te nem vagy elégedett magaddal valamennyire, az bizonytalansagot szül. Azt fogod érezni hogy sose leszel elég jó senkinek. Érted?
Szerintem sportolj és hozd magad formába, mert úgy magabiztosabb leszel. Nem kell vekonynak lenni, az egy pasinak nem is áll túl jól, inkább látszódjon hogy edzel valamit.
Akkor meg le se bírod vakarni a lányokat.
Ha nem ezt a választ szeretted volna hallani, akkor csak annyit tudok mondani, hogy a hozzád hasonló alkatú lányoknál próbálkozz.
5/6 anonim válasza:
Meglepő választ fogok adni, bárhol találhatsz ilyet. Nincs külön subreddit a számukra, vagy www.dagadtsracok.hu, es ez egy ilyen kötetlen randioldal dagadt srácok számára. Ha valaki szeret, hidd el, el fog fogadni 90 kilósan is.
6/6 anonim válasza:
Nekem bejönnek a kövérebb fiúk, csak nagyon ritka dolog a kövérség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!