Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálj ezt? Nem értem! 16/l
Van egy fiú barátom aki régen bejott, egy olyan 1 éve de ma már nem, és csak barátként tekintek rá. Egyszer mondtam neki hoyg próbáljuk meg a párkapcsolatot mi ketten beleegyezett0, volt csók és kB ennyi majd másnap mondta inkább csak legyünk barátok mert hoyg neki ez nem megy és hoyg ő nem érez irántam többet. Mondtam jó nem, nem romlott meg a barátságunk ez miatt. Ez már ugye egy éve volt. Mikor megyünk valahova azt hiszik együtt vagyunk és akármit mondunk nem hiszik el hoyg nem. Aztán mikor megkerdeztuk hoyg mi együtt vagyunk e mondjuk kb egyszerre hoyg nem. Mire ő :én nem vagyok elég jó neki! Ezen kiegtem, miközben ő utasított el. Nem értem.
De amuyg meg mondta nekem, hoyg ő mennyire szeret és hoyg én vagyok a legjobb barátja.
Tudni kell hogy nem nézek ki rosszul sokan mondják hogy
milyen szép arcom van stb az alakom meg átlagos
Én is úgy látom, ahogy az eslő váladzoló írta.
Csak ő tudhatja hogy ezt miért csinálja és meg kell vele beszélned ezt.
Drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!