Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van olyan barátotok akire felnéztek? Szeretnék magam mellé egy fiatalabb barátnőt ( barátként) akinek szebbé tehetném az életét. 😊
22 éves felnőtt önálló nő vagyok. Amikor tini voltam csak 22-24 éves barátaim voltak imádtuk egymást! Mára már én vagyok a “nagy” és átélném újra hogy visszaadhassam mind azt amit én kaptam akkoriban az idősebb barátaimtól. 😊
Valahogy az élet nem hoz össze normális fiatalabbakkal akikkel össze is hozott az elviselhetetlen nagyképű kétszínű.. cseppet sem olyan a viselkedésük amit én gondolnék egy fiatal 15-17 éves lánynak.
Ha van ilyen lány akinek szüksége lenne egy megértő igaz barátra az irjon és meglátjuk hogy alakul.
Nem vagyok magányos nem ez a cél, csupán szeretném vissza adni valakinek mind azt a tudást és szeretetett és öszinte barátságot amit én is kaptam anno! 😊
Szerintem ne feszülj erre rá.
Majd úgyis megfogsz még ismerkedni emberekkel és majd eldől hogy milyen kapcsolatotok lesz.
Aztán ha jó barátok lesztek, akkor nyugodtan visszadhatod azt amit anno te kaptál.
De ez nekem jelen esetben erőltettnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!