Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amit ha írok egy fiúnak, tuti azonnal válaszol?
Figyelt kérdés
2020. máj. 3. 19:07
1/9 anonim válasza:
Elmentek anyámék és mehet az anál!
2/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy ismeritek-e egymást vagy nem. Plusz, értie a viccet vagy nem?! Plusz az is fontos, hogy ő hány éves, és te hányéves vagy. Plusz, most te ezt unalmadban írtad ki, vagy valamit akarsz?!
Ez így édes kevés...
3/9 anonim válasza:
Ennyiből tényleg nagyon nehéz megmondani. Ha nem tetszel a lánynak, írhatsz te akármit, akkor sem biztos, hogy válaszolni fog. Ha tetszel a lánynak, akkor viszont szerintem azért nem válaszolna rögtön, mert ugrándozik örömében :D
4/9 anonim válasza:
"9 hónap múlva megleplek valamivel"
6/9 anonim válasza:
#3 Az volt a kérdés, hogy mi az, "amit ha írok egy FIÚnak "
De ne zavarjon, chillxdd
7/9 anonim válasza:
"terhes vagyok"
Ha másnem vissza ír, hogy te meg ki vagy??? :D
8/9 anonim válasza:
#6 tényleg, bocsánatxd viszont akkor is ugyanezt mondom, csak fordítva
9/9 A kérdező kommentje:
Oké, bocsi jogos, pontosítok. 16 éves LÁNY vagyok. Mondjuk abban az esetben, ha a srác idősebb nálam, nagyon jóba vagyunk, de nem kifejezetten szokása visszaírni (senkinek)
2020. máj. 4. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!