Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elég szemét volt velem, és azt hiszi, hogy ez vicces. Megbocsájtsak?
Figyelt kérdés
Szóval nem részletezném, de amíg aludtam, megszívatott egy hülye prankkel, és csinált belőle egy tiktokot. Nem rakta fel sehova de húz vele, és már megmutatta egy barátomnak. Ti mit csinálnátok??2020. ápr. 16. 21:33
2/21 anonim válasza:
Hát akkor te is meg tudod szívatni ha együtt aludtok :D
Szemet szemért
4/21 A kérdező kommentje:
Nem minden este alszunk együtt, úgyhogy most van időm gondolkodni. Én nem vagyok annyira szívatos
mi az a megpulykázás,?
2020. ápr. 16. 21:41
5/21 anonim válasza:
Amikor úgy teszi az arcodba a zacsit, mint ami a pulyka állán lóg.
6/21 A kérdező kommentje:
fúj ki csinál ilyet??
annyi volt hogy én most hamarabb lefeküdtem aludni
ő amikor feljött, azt hiszem egy tálban vagy pohárban hozott vizet, meg egy másik poharat is, és úgy töltögette a vizet, hogy olyan hangja legyen mint a wc-ben. ettől állítólag pisilni kell annak aki alszik, és én sem ébredtem fel, csak miközben már elkezdtem pisilni..
ti mit tennétek? Hogy "adjam vissza"?
2020. ápr. 16. 21:48
7/21 anonim válasza:
Szerintem gáz. Nem a vicc, hanem, hogy felvette és most ezzel szivat.
8/21 anonim válasza:
Úgy add vissza, hogy ott hagyod. Felveszi, hogy bepisilsz és aztán mutogatja??? Normális ember ilyet nem csinál. Nekem ilyen barát nem kéne.
9/21 anonim válasza:
Ez esetben vedd el a telefonját és töröld ki, majd dobd ki a fenébe a srácot mert egy bukó paraszt aki egyáltalán nem érdemel meg.
10/21 anonim válasza:
"fúj ki csinál ilyet??"
Hát 15 éve ez volt a tini prank, nem ilyen lagymatag izék mint manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!