Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi az ideális....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az ideális. Életkor a szüzesség elvesztésére?

Figyelt kérdés
A kérdés egyaránt szól a lányoknak és a fiúknak.

2020. ápr. 15. 15:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%

14 vagy az felett

De szerintem inkább várja meg a 16-ot

2020. ápr. 15. 18:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 16 és 25 között ideális valamikor, de, ha úgy hozzák a körülmények, hogy korábban /később jön ideális partner, és mindketten elég érettek, felelősségteljesek a szexhez, akkor lehet 14-15 éves kor is megfelelő, vagy akár 30 se túl késő, ha valaki tényleg az Ő-vél szeretné elveszíteni a szüzességét, és remélhetőleg leélni az életét.

18/l

2020. ápr. 15. 19:32
 13/16 anonim ***** válasza:
34%

Nekem 15 es fel evesen volt, leheth gaz de mielott vki szidna akkor mar 9 honapja egyutt voltunk es 3 evig tartott a kapcsolat szoval nem nem fekudtem le mindenkivel mint egy kis r***anc

De amugy massabb most 20 evesen a szexualis elet mint akkor es tenyleg felkell noni hozza egy kicsit ugyh en utolag ilyen 18 korulre gondolnam

2020. ápr. 15. 23:55
 14/16 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon durván partner függöes higy mennyi ideje vagytok együtt, szerelem van-e... Stb. Ha esetleg ez nem csak felmérési szinten kérdezed, hanem mert epp ekvesztese elott allsz es nem tudod ez mennyire okes, akkor ird meg prívatban a fent említetteket es ugy kézenfekvöbb valaszt kapsz.

Egyébként 16tok szerintem már okes, az elott semmiképp nen ajankom kiveve ha sok ideje egyutt vagytoj szerelemben. De a leg alkalmasabb ami se korai se kesoi, az a 17-19ig szerintem

18L

2020. ápr. 16. 01:32
 15/16 anonim ***** válasza:
8%

Fiúként 14 tökéletes lehet.

Azonban lányoknál legalább 16 évesnek kéne lenni.

Ez az alsó határ de jobb túlesni rajta.

Nem olyan nagy szám mint ahogy mondják az emberek.:D

Inkább a kíváncsiság, hogy húúú de jó lehet vonza ilyenkor még az embert. Ha már tudja milyen akkor már annyira nem foglya érdekelni. Mint azelőtt. Tehát 14,16 a válaszom.

2020. ápr. 16. 13:48
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát, azért én nem csak "túlesni" szeretnék rajta. Persze a saját szüzessége mindenkinek annyira fontos, amennyire, de ez a lányoknál általában szerelemhez kötött.

Én ilyen szempontból azt mondom, hogy ideális esetben, az első alkalom 2 olyan ember közt történik, akik szeretik egymást, és egy ideje együtt vannak, vagy régebb óta ismerik egymást, és egyszer csak vonzódni kezdenek egymáshoz, és megtörténik.

Magam részéről, én a szüzességem olyannak adnám oda, aki iránt szerelmet, de minimum nagyon erős vonzalmat (rám néz/alig hozzám ér nedvesedek, a hangjától libabőrös leszek... stb) érzek, és semmi kétséget afelől, hogy jó lesz vele a szex. Miután az első megtörténik, és esetleg szakítunk, utána is csak olyannal vagyok hajlandó lefeküdni, aki vonzó külsővel rendelkezik, és képes vagyok vele fél órát társalogni anélkül, hogy pofán akarnám csapni/lefejelem az asztalt/ásítok unalmamban.

Lehet, emiatt kevesebb partnerem lesz, de szerintem megéri szelektálni, és nem összefeküdni olyanokkal, akikkel potenciálisan rossz élmény lesz.

18/l

2020. ápr. 16. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!