Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek a barna vagy a kék vagy a zöld szem tetszik egy fiún leginkább?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 23:00
1/11 anonim válasza:
Nekem a barna tetszik leginkább.
2/11 anonim válasza:
Nekem annyira mindegy milyen színű ha úgy néznek velük rám mint egy nagy adag fagyira
3/11 anonim válasza:
😂😂😂 #2 ez nagyon tetszik!
Eddig még csak barna szemű fiúba szerettem bele, de mindegyik szín tetszik.
5/11 anonim válasza:
Mindegyik nagyon szép tud lenni, viszont tényleg az a fontos, hogy hogyan néz velük rám :D
6/11 anonim válasza:
Alapból barna. De ha tetszik a szemformája, szemöldöke, szempillája, akkor mindegy.
7/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy, az összkép a lényeg
8/11 anonim válasza:
Minden szemszínből vannak olyan árnyalatok, amik vonzanak. Igazából számomra is az összkép a fontos, nem csak a szem, tetszett már kék, és barna szemű fiú is (zöld szemű srácot csak rajzfilmben láttam még😅).
Azt viszont még tudom mondani, hogy aki jelenleg tetszik, úgy tud nézni a nagy csoki barna szemeivel, hogy úgy érzem ott helyben elolvadok, mint a jégkrém a 40 fokos kánikulában.
Úgyhogy srácok, ha kedvesek vagytok, és eléritek, hogy egy lány szeressen titeket, édes mindegy, milyen színű az íriszetek, a lánynak az fog tetszeni, ami van😇
18/l
10/11 anonim válasza:
Ha választani kell a zöldet preferálom, bár a tekintete többet nyom a latba, mint a szemszíne. Egy intelligensen csillogó barna szem láttán is lehet instant stroke-ot kapni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!