Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet gyorsan eltüntetni a kiszivast?
Figyelt kérdés
Kiszivtak a nyakam (nem szoktunk ilyet csinálni csak most) és 2nap múlva mennem kell családi összejövetelre ahol ruhában kell legyek és onnan látszódik2020. ápr. 9. 13:05
2/10 anonim válasza:
Legjobb rá a megelőzés, hogy nincs kiszívva.
Nekem volt olyan ami egy hónapig látszott. Sokak szerint jó rá a fogkrém, körömvirág kenőcs meg még pár cucc. Valamint sminkkel tudsz rajta kicsit javítani, ha akkor még látszik valamennyire.
3/10 anonim válasza:
Azta , nem hittem volna hogy ruhában kell menned.
6/10 anonim válasza:
Most NE menj családi összejövetelre, mert TILOS! És veszélyes. Ha megbetegedtek, akkor nem az a folt lesz a legfőbb gondotok.
Egyébként eltüntetni nem lehet, csak valamivel elkendőzni.
7/10 anonim válasza:
Maradj otthon! Az ilyeneket milyen értelmi képességekkel látta el a sors? Azt értem, meg akarsz dögleni, de másokat ne sodorj veszélybe!
8/10 anonim válasza:
Hosszú karanténnal lehet eltüntetni.
9/10 Stark2000 válasza:
Szívást fújással lehet eltüntetni.
#6os jól mondja egyébként.
10/10 anonim válasza:
Itt mindenki idióta? Miért kéne eltüntetni? Én mindig láthatóan hagytam, hogy mindenki büszke legyen rám! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!