Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejelölt a fiú aki tetszik,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejelölt a fiú aki tetszik, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Nos elöljáróban: Idén szeptemberben ismertem meg, ugyanis iskolát váltottam és így osztálytársak lettünk. Pár hónapja kezdett el kicsit tetszeni, aztán a karantén előtt jobban. Nem igazán beszéltünk még, csak így nagyobb csoportban semleges témáról(pl. közelgő dolgozat, házi, stb.).

Az egyik online órán összemosolyogtunk többször is, de nem is vagyok benne biztos. Ugye úgy volt ez, hogy ránéztem és elkezdtem mosolyogni, aztán ő is elkezdett. És ez így ment még párszor. De csak ő, szóval neki is engem kellett néznie, ha minden igaz.(Remélem érthetően írtam le:DD)

A többi órán viszont már nem volt semmi ilyesmi, bele is törődtem, hogy csak félreértettem a dolgot. Ezután pedig bejelölt facebookon a semmiből. Szerintetek ez jelenthet valamit vagy csak nagyon túlgondolom? Más jeleket nem adott előtte és azóta sem.

Idén vagyunk végzősök, úgyhogy már nem fogunk találkozni a suliban. Írjak rá szerintetek? Vagy várjam amíg ad még valami jelet? Jelek voltak ezek egyáltalán?:DD Nem tudom eldönteni.

2020. ápr. 4. 23:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze, ha érdekel a srác írj rá nyugodtan. Nincs vesztenivalód. Nem tudom hogyan tudtátok egymást nézni és pont egymásra mosolyogni az online órán, ha ott voltak a többiek is, de igazából nem számít. Ha tényleg tetszik, tegyél azért, hogy esetleg valami alakulhasson.
2020. ápr. 5. 00:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Videochateltünk. Köszi a választ!:)
2020. ápr. 5. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!