Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm belevan betegedve egy énekesbe. Mit csináljak?
Harry Styles. XD
Nem tudsz mást tenni mint beszélni vele de ez már pipa, a másik a szakítás ha ennyire zavar vagy a türelem ez a te döntésed.
Szerintem is le fog nála csengeni ez a dolog. Tipikus tini "szerelem". Ezen kb mindenki átesik, csak mindenki máshogyan kezeli. Hidd el, nemsokára elfog ez nála múlni.
Én egyébként Shawn Mendesre tippelnék :)
Ez már nem rajongás, hanem megszállottság. Én Fiú vagyok, 23 éves, és ha ciki, ha nem én Ariana Grande-t szeretem.Nem nézegetem folyton aképeit, rajongói oldalak szintén kilőve..csak ahivatalos A.G. oldalt követem. Sosem álmodoztam arról, hogy mi együtt leszünk, meg ilyen butaságok :D Majd kinövi sztem is.
Viszont én már taliztam Ariana Grande-vel vip szektorban (hala a cégemnek) beszélgettünk sokat, viccelődtünk, csináltunk fotó, de eszem ágába nem volt meghívni vacsorázni vagy ilyesmi :D
Selena Gomez is forgatott bp-n vele is taliztam, szinten dumcsi foto de ennyi. :D Szóval ne láss többet..téged szeret köztük úgy sem lehet semmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!