Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, milyen szemszín jön be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen szemszín jön be nektek leginkább?

Figyelt kérdés
Csupán kíváncsiságból ¯\_(ツ)_/¯

2020. ápr. 3. 02:14
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Karakterfüggő, látni kell, hogy hogyan öltözködik, milyen színű a haja, meg ilyesmi.

Egyszer ismertem egy olyan lányt, akinek felemás színűek voltak a szemei. Valami természetes mutálódáshoz volt szerencséje neki. Bal oldali szeme kék, másik zöld volt, és maga a lány is gyönyörű volt.

2020. ápr. 3. 03:36
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Mindegyik
2020. ápr. 3. 05:25
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Most mondhatnám azt, hogy sötétbarna... de igazából mindegyik tud szép lenni. Volt már kék szemű barátnőm is; legutóbbi kiszemeltemnek pedig zöld volt a szeme, és szerintem kifejezetten gyönyörű volt.
2020. ápr. 3. 06:34
 4/7 anonim válasza:
77%
Nekem a kék. F.
2020. ápr. 4. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem a szemszín//hajszín nem a legbefolyásosabb egy leendő kapcsolatban. Én nekem többet ér valaki természete, belső értékei. 😊 Jó, persze én sem jönnék össze bárkivek egy csettintésre...

15/F

2020. ápr. 5. 09:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kék, szürke, zöld.

Vagyis a világos árnyalatok.

A barna és fekete elég ritkán tetszik, holott errefelé azok a leggyakoribbak... :|

34/F

2020. ápr. 5. 09:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Barna, kék

És barna haj

2021. márc. 25. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!