Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akit az interneten ismertem meg. Mit csináljak?
Ez egy nagyon hosszú story de valamiért nem tudom mi de van hozzá közöm. Na az a lényeg hogy ez a lány megkeresett. Kérdezgetni kezdett. Nekem volt egy vitám egy játékban egy másik gyerekkel és erről kérdezett. Nem értettem miért kérdezi de válaszoltam. Aztán meg kérdeztem mi ez az egész, de azt mondta nem mondhat semmit de ezt úgy írta h látszzot rajta hogy fél. Végül nem mondott semmit de érdekelni kezdett a story és nyomozni kezdtem. Felkerstem azt akivel a vitám volt mert a lány azt mondogatta hogy neki nehogy elmondjam. Elmondtam de a fiú semmit nem tudott és nagyon dühös is volt hogy ne zargassam ilyenekkel. Másnap megkerestem a lányt mert számon akartam kérni. Elmondtam hogy persze hogy nem tud róla a fiú mert titokban követik. Elkezdtem finomabb kérdéseket fel tenni, hogy hány éves meg ilyenek és eljutottam odáig hogy megtudtam hogyan került bele ebbe a helyzetbe. Tényleg nagyon durva helyzetben van mert nem tud ki szállni mert akkor megölik a macskáját elejinte nem csinálta amit mondtak neki és megtették.
Én segíteni akarok de nem tudom hogyan tudnék és a lány sok mindent nem mer elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!