Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan ideálod ami viszonylag egyedi?
Példa:Szereted ha jó társasjátékokba.
Lehet külső tulajdonságokat is mondani,de főleg belsőre gondoltam.
Egyet értek az első válaszolóval, de szerintem a kérdező nem is arra gondolt, hogy ezek a dolgok létfontosságúak, és enélkül az ember bele se kezd egy kapcsolatba.
Ha ilyet kéne mondani, én azt mondom, hogy nekem nagyon tetszik, ha egy fiú szeret énekelni. Nem kell emellett, hogy világmegváltó hangja legyen, sőt, egyáltalán nem zavar, hogyha nincsen jó hangja, egyszerűen az nekem pozitív dolog, hogyha képes élvezni a zenét, és még énekel is rá 😅
Habár lehet nem különleges dolog, de a barna bőrű cigányos fiúk tetszenek.
Miért, kérdező, neked mi ilyen?
Úgy értettem,mint ahogy a második írta.
Harmadik nekem a társasjáték ilyen.Bár engem az se zavar ha rossz benne,addig ameddig szereti. :D
Én is szeretek pl. akár unozni,twisterezni,sakkozni
Néha hiányolom,de sokkan gyerekesnek tartják.
Érdekelje a kozmogónia és az idealista filozófia rendszere. Csupán azért hogy tudjunk miről eszmét cserélni.
Továbbá legyen gyakorló katolikus, ne szégyellje a hitét, én sem teszem.
Külsőre talán annyi, hogy klassz lenne ha egy szalaggal összekötné a haját hátul coffban mint az angol történelem fehér parókás képviselői.
18/L
Szeretem ha egy fiú nem igazán izmos,és vékony. És nem tetszik ha idősebb nálam(még akár fiatalabb is lehet)
Szerintem ez egyedi úgy a többi lányhoz képest.
Utolsó most kb. mindenki a pálcika testet szereti :D
Mindenki elvárja az intelligenciát,csak mindenki a saját szintjéhez méri(szerintem)Viszont a katolikus tényleg nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!