Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Most akkor egymás...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Most akkor egymás bámulása jelent valamit vagy semmit? Mire gondoltok mikor egy lánnyal nagyon megnézitek egymást?

Figyelt kérdés
Van egy srác. Az utcán szoktunk találkozni mindig végig bámuljuk egymást másodpercekig. Nem egyszer fordult elő, én az utca egyik oldalán ő a másikon és bámulás.
2020. márc. 10. 21:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Igazából a sráccal sose lesz köztünk semmi, csak érdekel mire gondoltok ilyenkor
2020. márc. 10. 21:17
 2/8 Stark2000 ***** válasza:
84%
Ha hosszabb ideig nézek valakit, az egyértelműen azt jelenti nálam, hogy szimpatikus, tetszik, vonzó számomra.
2020. márc. 10. 21:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Nyilvánvaloan tetszik neked és viszont.

Akkor meg miért ne lehetnétek együtt?

2020. márc. 10. 21:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Akkoriban nekem volt párom, most ha jól tudom neki van.

Igazából csak valamiért bennem maradtak ezek az alkalmak amikor így végig néztük egymást amég a látószögből ki nem került a másik. Csak jó érzés arra gondolni, hogy ő is jó csajnak tartott engem.

2020. márc. 10. 21:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez nekem ügy jön le mint valami titkos szerelmed lenne amit elnyomtál magadban.
2020. márc. 10. 21:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Azta. Ezt így pár sorból? Tudsz valamit tényleg😁

Szerelem nem, mert nem igazán ismerem.

Titkos vonzalom már inkább. Nem valószínű, hogy összeillenénk, sőt biztosan nem, emiatt is nyomom el.

Évek óta tart már ez, régebben sokkal sűrűbben láttam. Igazából nem számít, tényleg csak a lelkemnek tesz jót, mint írtam is.

2020. márc. 10. 21:55
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

Titkos vonzalom😁

Hallod? Simá lehet h te gondolsz valamit de a valóság egész más.

Általában az élet nem úgy alakul h a tökéletesen hozzánk illő párt elképzeljük és megtaláljuk.

Az a jó h végtelen verziónyi ember él.

2020. márc. 10. 22:39
 8/8 A kérdező kommentje:
7. Te nem tudsz jól szöveget értelmezni, igaz? :)
2020. márc. 10. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!