Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Jártatok/tetszett már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Jártatok/tetszett már nektek cigány fiú? Ha igen, mesélnetek róla?

Figyelt kérdés
2020. márc. 10. 02:42
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Három évig jártam cigány fiúval,szerelmes is voltam belé. Most ő a legjobb barátom.

Attól hogy cigány valaki,még ugyanolyan ember,mint bárki más...persze mindenki maga dönti el,kit választ társául.

2020. márc. 10. 04:10
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Az a helyzet, maréknyi cigány van, akire azt tudom mondani, hogy bízom :)

Sajnos az a sok negatívum, amit kollektív rájuk lehet húzni, az nem segít eldonteni ki az aki más mint a legallja.

Volt cigány kolegám,

Meg fogta a tolvajt, el kezdett neki jó pofizni hogy ahj testvér, így még úgy.

Az meg elkezdtem a szart is kiverni belőle,

Hogy te büdös mocsok tolvaj, miattad utálják a rendes cigányokat is....

Tehát ez ember függő h össze lehet e állni valakivel :)

25F

2020. márc. 10. 05:49
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2020. márc. 10. 09:09
 4/5 anonim válasza:
100%

Szóval neked cigány fiú tetszik?

Minden család más; vannak a legalja cigányok, van a közép kategória, és vannak a fullosok,akiknek nem a két kezük által van ház, autó. Mit szeretnél tudni,inkább az a kérdés.

Amíg nem ismered Őt meg, ne adj a negatív véleményekre,javaslom. Ő is ember. :-)

2020. márc. 17. 07:34
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
Nem, és soha nem is fog. Mindegyikben ott a vér
2020. márc. 17. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!