Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett hirtelen melege?
Figyelt kérdés
Egyik havertól kaptam egy kis cuki mütyürt és adtam neki ezért két puszit. (Megfogtam a felkarját közben) Amúgy nem szoktam neki. Erre el kezdte legyezni magát utána,hogy nagyon melege lett.
Bocsanat a buta kérdésért.
L
2020. márc. 9. 19:21
2/5 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Amúgy szerintem zavarba jött és nem kizárt hogy mélyen érez valamit! Bizonyos területeken ha hozzá érsz lehet beindít benne valamit. Akár egy apró érintéstől is felizgulhat.
4/5 anonim válasza:
Jajj, nehogy észrevegyétek már hogy kamu... Szerintetek, ha nem tudja hogy mit kérdez, akkor miért írta egyenesen a "Heteroszexualitás" kategóriába? Vajon?
5/5 anonim válasza:
Nem buta a kérdésed, csak éppen a tini kategóriába kellett volna írnod.
Amúgy meg honnan tudjuk mire gondol valaki??? Kérdezd meg tőle. Önmagában az, hogy adott neked egy "kis cuki mütyürt" arra utal nem vagy közömbös számára. Úgyhogy tessék szépen mosolyogni rá és jelezni, hogy neked is tetszik, a többi az ő dolga (kezdeményezni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!