Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tanácstalan vagyok. Tudnátok segíteni?
A barátommal már 3 hónapja járunk, de még nem csókolt meg. Én nem merek lépni, de ő sem. Mit kéne csinálnom?
Még soha nem csókolóztam, és ha jól tudom ő sem
17/L

Kedves első válaszoló!
Ezzel nem segítettél, ugyanis a probléma ott kezdődik, hogy nem tudom azt hogy kéne

Gyere, megmutatom. :-)
De most komolyan, mit vársz itt azon kívűl amit írtak. Én se és senk se tudott csókolozni amíg meg nem próbáltuk. Nem kell szégyelleni ezt. Próbálkozzatok mint ahogy írták is. Elsőre szájra puszi, utána rövidebb időre átdugod a nyelved a szájába és hidd el a fiú is utánad fogja csinálni. Aztán már megy minden magától. Lehet elsőre bénázni fogtok, de hidd el ez benne van.

Az elsőn nagyon bénák lesztek, de szerintem az ötödik alkalommal már profin nyomjátok majd, rengeteget dobna a kapcsolatotokon, csak állíts egy kis zenét(feszültség oldónak) kezdj el táncolni és lassan nézz a szemébe, utána finoman érintsd meg az arcát, a vállát, túrj bele a hajába, nyugtasd meg magadat és őt. Nézz még egyszer utoljára úgy a szemeibe, hogy nem tudod milyen vele csókolózni, simogasd, öleld meg majd húzódj hozzá közelebb és a szádat tapaszd az övére. Ezután ha akarod nyisd szét az ajkaid és lassan csukd össze úgy hogy hát nem megharapod az ajkát, de így bekapod :DDD nem lesz semmi gáz, nem fog csöpögni a nyál senkiből, nem is kell a visszautasítástól félned, mert a barátod, ha pedig már kicsit "bemelegítettetek" megpróbálhatod gyengéden beszívni az ajkait(én megőrülök ha a barátom ezt csinálja, de van akinek nem jön be) a harapás az már inkább haladóknak ajánlott, de ki tudja ;)
A nyelv szintén inkább később, és van akinek egyáltalán nem jön be( én például utálom) de próbáljátok ki.
Kezdhetsz akár egy apró szájrapuszival is, puszild meg az arcát, az orrát, (a nyakát) majd az ajkait.
Remegni fogsz mint állat, de éppen ezért lesz csodálatos! Minden porcikád rá fog hangolódni, és nagyon fogsz félni de hihetetlenül izgalmas lesz.
Határozd el magad, hogy amikor legközelebb találkoztok megteszed, és ha rossz lesz hát istenem nevettek egyet, ez tényleg olyan dolog amire rá lehet érezni magyon hamar.
Ha pedig vége, akkor nyugodtan mond el hogy milyen jó volt neked, és hogy mennyire szereted. Utána pedig megbeszélhetitek, hogy ki min kéne változtasson/ alakítson.
Sok sikert!
Tudom, sokan mondták, de egyszerűen ne tudok mit csinálni, megbénít a félelem ( a só szoros értelmében) ha arra gondolok, hogy én lépjek
Így hogy várhatnám el, hogy ő lépjen, ha egyszer én se tudok

Beszélgettél már erről vele? Mond neki, hogy csókoljon meg ő, lehet ő nem izgul ennyire.
De mitől félsz csajszi? Kérdezd meg magadtól! Miért kéne félned? Nem fogod elrontani, nálad sokkal "gyengébb kategóriájú" emberek meg tudják csinálni, én mindig ezt mondogattam magamnak ha féltem valamitől.
Ő is szeret e megcsókolni, vonzódik hozzád hiszen a barátod. Üljetek le és beszéljétek meg.Lehet, hogy a három hónap alatt még nem "melegedtetek" annyira össze? Általában ez a baj.
Ha kicsit jobban megismered, több minőségi időt töltötök együtt, bízni kezdesz magadban és benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!