Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért pont én nézek ki idősebbnek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért pont én nézek ki idősebbnek?

Figyelt kérdés
Most komolyan, pont én néznék ki idősebbnek. Akinek a nála fiatalabb lányok jönnek be! Mert ezt mondták egy páran, bár hálistennek 1-2 ember ezt cáfólja vagy van aki azt mondja, hogy valójából 15-nek nézek ki. De nem is az a lényeg, hogy ki mit mond. Hanem, hogy sokszor van olyan amikor ilyen öregebb 20+os vagy ritkán van amikor 30+os nők jönnek rám. És ez eléggé idegesít engem! Bár néha csak utólag, mert van amikor Kristályozok. És ettől én jól érzem magam buliban és az utcán is, de nem vagyok függő mert csak havonta 2-3x csinálom! De akkor is! Most komolyan kinek kéne egy idejét múlt 19-20 éves csaj. Vagy valakinek biztos tetszenek az idősebbek de nekem nem. Mert az egy nagy tévhit, hogy az idősebb lányok éretebbek. Már egy 15-16 éves is lehet elég érett gondolkozásilag. És cserébe sokkal szebbek! Mert csak úgy mondom a legtöbb felszines csaj az én korosztályomba van akit ismerek! Bár itt Szekszárdon szépek és normálisak a csajok.

2020. márc. 2. 18:55
 1/6 A kérdező kommentje:
19/F
2020. márc. 2. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
98%

Hát hozzád képest még az 5 évesek is érettebbek 😂

Májerek vagytok még a haverokkal, amikor isztok? :)

Unalmas sz@@r vagy.

2020. márc. 2. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
jó anyagot tolhatsz, ha ezt így sikerült összehoznod :D
2020. márc. 2. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Te ezt minden hónapban kiírod?
2020. márc. 2. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Tesa nagy vagy tesa.
2020. márc. 2. 19:27
 6/6 Stark2000 ***** válasza:
100%
Ennyi ésszel szabadlábon.. :D
2020. márc. 2. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!