Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt ez a lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt ez a lány?

Figyelt kérdés

Van egy lány, egész jó barátok vagyunk. Mostanában vettem észre, hogy elég sokat fotózgat. Nem olyanra kell gondolni, hogy véletlenszerűen idejön, hogy csináljunk egy szelfit, hanem hirtelen előkapja a telefont és lő egy képet rólam. Legutóbb barátokkal találkoztunk, ő pedig egyszercsak elővette a telefonját és perceken keresztül videózott (nem is valami vicces történt éppen, csak beszélgettünk). Sokszor látom szelfizni, de ahogy figyeltem mással nem játsza ezt a lesifotósdit.

Nem vagyok olyan hű de csúnya, de szépnek se mondanám magam. Inkább teljesen átlagosnak mind arcra, mind kiállásra. Gondoltam arra, lehet azért csinálja, hogy utána a barátnőkkel kinevessenek, ha épp valami hülye fejet vágok az egyiken, de nem ilyennek ismerem. De akkor mit akarhat vele?

Nem zavar, mert most nem fogok elkezdeni jogdíjat szedni az arcomért, de azért érdekelne. Mellesleg nekem eléggé bejön a leány és ezt cseppet viccesnek érzem, hogy neki hatványozottan több képe van rólam, mint fordítva :D

(16 éves korosztály)

2020. márc. 2. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:
27%
Kinevetnek a többiekkel.
2020. márc. 2. 13:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljad ki, hogy te is csinálod! - aztán meglátod, mit szól hozzá.
2020. márc. 2. 14:00
 3/4 meszike91 ***** válasza:
74%
Lehet hogy a képeidre maszturbál.
2020. márc. 2. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem amugy bejösz neki és jólesik neki h együtt nevethettek és tud dicsekedni is hogy neki a telefonjában rólad van képe biztosan nem nevet ki. próbáld meg h te is fotózod szerintem nevetni fog rajta és bepózolni vagy valami szerintem tudok segíteni nyugodtan írhatsz rám privi.
2020. márc. 2. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!