Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lesmárolt egy csaj egy koncert...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesmárolt egy csaj egy koncerten, most pedig rosszul érzem magam?

Figyelt kérdés

Alapjáraton egy elég konzervatív embernek vallom magam, de mégis jól esett ......

17/f

2020. febr. 29. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Ez 10 miatyánk lesz, nem kis bagatell vétek!

Tényleg a csajok lettek a férfi szerepbe és a srácok női szerepben.

2020. febr. 29. 11:04
 2/5 anonim ***** válasza:
61%

Ember vagy, ha tetszett a csaj persze hogy jól esett. Nekem is jól esne ugyanez, pedig én még lány is vagyok emellé :D

Egyébként ölelgetni ölelgettek már koncerten, egyszer egy full részeg kissrác aki félt valakitől, de nagyon aranyos volt, jól esett, pedig nem is ismertem :)

2020. febr. 29. 11:37
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Milyen nyomorult szektas kereszteny agymosas szukseges ahhoz, hogy egy 17 eves fiatalember egy koncerten elcsattant csoktol utolag rosszul erezze magat...?
2020. febr. 29. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:
62%
Meleg vagy?
2020. febr. 29. 13:24
 5/5 anonim válasza:
34%
Hú, bezzeg ha fordítva történt volna, akkor #metoo. Éljen a kettős mérce.
2020. febr. 29. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!