Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasítsak egy fiút úgy, hogy közben mégis kedves legyek?
Figyelt kérdés
Voltam már egy hasonló szituációban, de akkor csak szimplán azt mondtam hogy "Bocsi, de nem", de amikor másoktól megkérdeztem azt mondták hogy bunkón hangzik. Szerintem meg akkor rövid volt, nem mondtam neki semmi bunkót sem, nem húztam időt. Van valamilyen más út?2020. febr. 11. 17:10
1/4 anonim válasza:
Egy szimpla ”Bocs, de nem.” azért tényleg elég bunkón hangzik... Legalább a bocs helyett mondd, hogy sajnálom.
2/4 anonim válasza:
Rendes, helyes srác vagy, kedvellek is, de most nem akarok kapcsolatot senkivel.
3/4 anonim válasza:
Szerelemről, komolyabb vonzalomról, esetleges párkapcsolatról van szó? Ha igen, akkor kicsit talán tényleg bunkó volt, de szerintem ez még mindig a jobbik verzió, így legalább biztosan átmegy az üzenet, vagyis hogy ne reménykedjen. Ha kedvesen elutasítod, és közben dicsérgeted, vigasztalod, azzal lehet, hogy nem bántod meg, de hosszabb távon rosszabbul jöhet ki a dologból, mert egy fiú ilyenkor hajlamos arra koncentrálni, hogy "azt mondta nekem, hogy kedves, aranyos, jó humorú stb. vagyok, talán lehet még ebből valami"...
4/4 anonim válasza:
Mond hogy már van aki tetszik neked és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!