Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még srácok akik szerint undi dolog a menstruáció? Nem akarják tudni hogy xy lánynak mikor van meg?
Amikor a fiúöltözőben olyan mondatokat hallasz:
Hogy láttad xy lányt? Biztos annyira görcsöl a hasa hogy azért nem tud járni!
Kb minden lány most vérzik mert összeszokott a ciklusuk.
Képzeld a barátnőmnek pont most van meg, tegnap este csak összebújtunk.
És még sorolhatnám, hányinger. Miért beszélnek erről miért tudják miért érdekli őket?
Egy jó katona vérben is harcol, én azt mondom 😂
Egyébként tényleg nem a legjobb dolog, és hidd el, nekünk meg mondjuk az éjszakai magömlés lehet undi. Csak azzal a kivétellel hogy ez rohadtul tud fájni, és akár egy hétig is eltart 0-24-ben. Mi sem szeretjük, de attól még nem tudjuk megszüntetni, és ha esetleg lesz barátnőd, érj meg arra, hogy nem undorodsz a menstruáció gondolatától, hanem inkább kiemelten törődsz a lánnyal ezekben a napokban.
Hat engem kicsit se zavar XD. Nem tartom undoritonak mert nem is az. Most nincs baratnőm ,de sose zavart ha exemnek megvolt nem tartottam undoritonak. Sőt meg sokszor olyankor is csinaltuk XD. Mert ő is kivanta olyankor is meg nem fájt neki meg semmi ilyesmi. Es engem kicsit se zavart. Nem undorito dolog. Teljesen termeszetes folyamat. Csak az eretleneknek undoritó... Ez olyan mint hogy a lanyok is pukiznak XD . Az se undorito😂. Az is teljesen hidegen hagy. Teljesen termeszetes dolog. Sose ertettem azokat akik ezekböl a dolgokbol gondot csinalnak.....
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!