Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen szeretnétek házasodni és gyereket vállalni?
Hiába írom le, hogy hány évesen szeretnék, ha úgyis máshogy tervezi az élet. :D
18/F
Szintén egyetértek az előző kommentelőkkel. Na meg, engem a házasság nem igazán érdekel... az csak jog, egy darab papír és szimbolikus jelentés. Ha a két fél között gond van, nem a házasságban van a gond, hanem a két fél között. Talán, ha lenne valaki, akit szeretek, örülnél, ha megkérné a kezemet, de akkor a felhajtást nem csapnék, hogy templom, habos-babos ruha és vendégsereg. Nem vagyok vallásos, a templomokat egyenesen utálom (ezoterikus vagyok), így nálam ez a része felejtős. A gyerek pedig olyan, amire nem tudok válaszolni. Talán szeretnék, talán nem. Felelőtlenül nem vállalok gyereket, és ez nem attól függ, hogy jó vagy nem jó munkám van 23 évesen. Fejben meg kell érnem, fel kell nőnöm a feladathoz, és ott a munka, megfelelő körülmények, hogy aztán jöhessen Nataniel Alexander vagy Lira Pandora. És nem, nem feltűnési viszketegségem van, szimplán mindig is a különlegesebb nevek tetszettek. Az anyakönyveztethető nevek között találtam, nem én találtam ki.
Röviden: nem tudok számokat írni. Ha tudnék is, a fejben érés egy dolog, és megint más, hogy ezekhez kell valaki, a párom, aki szerintem már az anyja hasában menekülőre fogta, mert Isteni sugallatot kapott, hogy én leszek az igazi.
18/L
Soha semmilyen körülmények között. :D
-Nem akarok gyereket mert a genetikám eléggé bullshit.. ne terjesszük a recesszív génjeimet. :D + Tudom magamról hogy nem jövök ki jól a kisgyerekekkel [tinikkel pl már igen] úgyhogy nem sok sanszot adnék a dolognak.
-Az előző pontból fakadóan feleséggel sem igen számolok. Nyilván nem kizárt de nem szerepel a terveim között.
28F
Még csak 16.l vagyok, szóval még van időm ezen gondolkodni, de mindkettőt az után, hogy egy stabil kapcsolatban vagyok, már hosszabb ideje.
Illetve házasságot csak összeköltözés után, akár egy évvel, hogy valóban tudjuk, milyen együtt élni.
Nem szeretnék házasodni abból csak a baj van :D
Gyereket meg akkor fogok vállalni amikor véletlen becsúszik
17/F
Pár évvel azután szeretnék házasodni, hogy befejezem az egyetemet. Kb 25-26 évesen. 29-30 évesen szeretnék már gyereket.
21L
Nem akarok se házasságot, se gyereket.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!