Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom jól teszem e?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom jól teszem e?

Figyelt kérdés

Mostanság kicsit úgy érzem hogy bánom a folgot de a másik felem szerint helyesen csináltam.

Komoly kapcsolatom nem volt még legalábbis olyan amiben szexig jutottunk volna. Valamiért azt érzem csak az igazival akarom elveszíteni (igen szűz vagyok).

Szex maradt eddig csak ki kb minden más petting megvolt. Valamiért azt érzem hogy jó lett volna valakivel elveszíteni de ugyan akkor a másik felem azt mondja hogy tartogassam az igazira.

Nagyon hülye vagyok hogy így gondolkodom? 😅

Igazából benne vagyok mindenben csak a szex nálam olyan hogy csak az igazival majd. 22/f

2020. jan. 29. 18:32
 1/4 Stark2000 ***** válasza:
100%
Ha te így érzed jónak, nincs ezzel baj. Ne mások véleményére adj, a társadalmi "Normákra" meg pláne ne.
2020. jan. 29. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló cipőben járok bár én fiatalabb vagyok pár évvel :D Ezzel csak az a baj, ha azt várod hogy a lány is legyen szűz, mert egyre ritkább
2020. jan. 29. 22:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Pedig azzal tennéd a legjobbat leendő életed szerelmének, ha megtanulnád, hogy kell kielégíteni.
2020. jan. 29. 22:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem várom el hogy szűz legyen csak az az érzet legyen meg hogy igen ő a nagy ő. Mert eddig nem igazán volt meg egyik lánnyal sem élveztük egymást és kb ennyi a szexen kívül nagyon sok minden megvolt így nem is érzem úgy hogy bármiről is lemaradnék.
2020. jan. 29. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!