Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt az exem és mit tegyek, hogy abbahagyja?
Figyelt kérdés
Pár hónapja szakítottunk, megbeszéltük, hogy maradjunk barátok, ez működött is egy ideig, aztán elkezdett dolgokat terjeszteni rólam a hátam mögött, nem szép szavakat használt a jellemzésemre(gyakran a közös barátainknak is). Azóta nem beszélek vele, nem köszönök, de csomószor látom, hogy néz(evfolyamtarsak vagyunk) és osszesug a hátam mögött a barátaival. Megpróbáltam már nem figyelni az egészre, de annyiszor megtörténik és minden nap, hogy már nem tudom elviselni, lassan utalok a folyosóra vagy az udvarra kimenni miatta. Mit tegyek és miért csinálja ezt?(nem volt megcsalas, nem bantottuk egymást)2020. jan. 27. 16:02
1/6 anonim válasza:
Hívd félre és kérdezd meg tőle, hogy miért csinálja. Állj ki magadért.
2/6 anonim válasza:
Beszéld meg vele. Nyilván azért csinálja, mert haragszik rád, gondolom a szakítást nem tudja igazán feldolgozni.
3/6 A kérdező kommentje:
Felek, hogy csak meg jobban megalázna.
2020. jan. 27. 16:45
4/6 anonim válasza:
Miért, jelenleg jobb a helyzet? Szépen lassan az egész suliban híre megy. Vagy megelőzöd és kiállsz magadért, vagy készülj fel rá, hogy mindenki összesúg majd a hátad mögött. Vagy-vagy, más lehetőség nincs.
5/6 anonim válasza:
Mindenképp tisztázd a dolgokat vele szerintem, különben sokkal rosszabb lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom szépen mindnekinek.
2020. jan. 27. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!