Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszhetek neki? Találkozzunk?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhetek neki? Találkozzunk? Vagy csak irogassunk még?

Figyelt kérdés
Az internet csodáinak köszönhetően megismertem egy lányt aki tetszik a felfogásunk és a céljaink hasonlítanak ami csoda mert velem ilyen még nem volt. (Hozzátenném hogy ő biszex én pánszexuális vagyok szóval mind2 lányok vagyunk) Majdnem minden nap beszélünk eddig én írtam rá de mostanába ő is rám ír instagrammon beszélünk és sokszor szivezi az üzeneteimet. Nekem ő nagyon tetszik és megértjük egymást ezért az utóbbi időben azon gondolkodtam hogy megkéne vele beszélni hogy találkozzunk ha benne lenne vagy túl korai lenne mert pár hete beszélünk(de egy két kivétellel minden nap) vagy nem tudom mert még soha nem volt olyan hogy tényleg így tetszen valaki akivel beszélgeteg is és nem csak látóiszerelem a részemről. Most jutott eszembe hogy kiírhatnám ide hátha van aki értelmes tanácsot tud adni.

2020. jan. 23. 23:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Hááát.. szerintem először kérd el a telefonszámát, és úgy beszélgessetek, aztán ha így is működik, akkor mondd neki h találkoznál vele.

17/L

2020. jan. 25. 16:03
 2/2 anonim válasza:
Nem tudom találkoztatok e élőben is már de ha nem akkor azt mindenképp ejtsd meg mert szemtől szembe egy ember gyakran sokkal másabban viselkedik mint mikor chatel valakivel. Szerintem is érdemes lenne elkérned a számát mint ahogy feljebb már szerepelt! ; )
2020. jan. 25. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!