Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Sziasztok, nem gyakran teszek fel itt kérdést, de kíváncsi vagyok kívülállók véleményére, még ha nem is az lesz, amit szeretnék. :)
Szóval 18 éves vagyok, nem volt még barátom, és van egy fiú, akivel a gólyatáborban találkoztunk, majd utána kerestem az ismerősöket fb-on és őt is megtaláltam. Szóval ráírtam, majd néhàny napig beszélgettünk, és nagyon szimpatikus volt, nem beszéltem még szerintem ilyen jót fiúval :D majd aztán találkozni akart, és az ismerőseinkkel elmentünk egy pubba egy eseményre, és még ott is tök jól el voltunk, meg is hívott egy italra, de utána tökre beijedtem, és hirtelen vége lett az estének, ő haza ment az ismerőseivel én az enyémekkel, majd nem beszéltünk többet fbon. Eltelt néhány hónap, azalatt persze láttuk egymást, köszöntünk is, egyszer összefutottunk egy eseményen, ott beszélgettünk egy picit. És tegnap elküldtem neki egy rà emlékeztető linket, de úgy tűnt nem igazán akar már velem beszélgetni, hiszen nem folytatta tovább, ezért én sem írtam már. Tudom elêg szánalmas vagyok, meg ez nem sok minden, viszont mégis hiányzik a vele való beszélgetés. Szerintetek hülyeség megint írni neki, vagy túl reagálom, és simán írhatnék neki? Köszi, hogy elolvastátok a béna életem, ha válaszoltok, meg jó fejek vagytok. :D
Ó annyira cuki vagy :DD meg igazabol picit magamra is ismertem, en is ilyen tulfilozos tipus vagyok. Bar, te mar ott megeloztel, hogy alap te irtal ra meg hogy meg mindig te akarsz irni neki :DD nos ha mar ilyen "bevallalom hogy irok en neki" tipus vagy, akkor szerintem siman rairhatsz, hogy mizu, nagyon elcsendesedett meg hogy jo lenne meg egy bulizas.. :D hatha ezaltal jobban kommunikaltok, bar en azt mondom a legjobb lenne ha csk ketten mennetek el setalni valahova mert ugy kicsivel masabb egy srac mint a haverjaival, olyankor altalaban menonek akar tunni elottuk.
Mondjuk arra is gondolhatunk, hogy van valaki neki kialakuloban, ha ennyire "leszar" teged es honapok ota nem dumaltok, meg ugy semmi ..
hat en nagyon drukkolok nektek :D az tuti hogy semmibe ne menj bele ami neked kellemetlen vagy ugy erzed magad tole :D mert kesobb megbanod, ha ez nem jon ossze akkor ez van :D van meg tobbszaz cuki srac nyugi :)
Most ezt nem értem. Ő ebből a beijedésből mit érzékelt? Illetve te ezt hogy nyilvánitottad ki?
Tényleg nem értem, hogy most e miatt miért szakadt meg a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!