Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok max hány éves pasival ismerkednetek?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok ti?2020. jan. 19. 16:07
2/15 anonim válasza:
18L
Mindegy a kor, csak valami fogjon meg benne..
A mosolya pl.
A pénz nem számít. Én is dolgozni fogok tisztességesen. Számomra fontos hogy mély érzésű legyen, a bölcsesség elsajátítását és a tudás magasabb szintű kiművelését általában az idősebbek végzik. Nem akarnám hogy a leendő párom kellemetlenül érezze magát a tudásom miatt.
Fő szakterületem a történelem, filozófia és vallástudomány.
3/15 anonim válasza:
20-24 de a legjobb az lenne ha csak 10-en valamennyi lenne.
16/L
Én sem kérek üzenetet senkitől!
9/15 anonim válasza:
Max kb. 20, bár talán még 21-22 ha úgy van.
16/l
10/15 anonim válasza:
Nagyjából mindegy. A személyiség számít, meg azért ne nézzen ki öregnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!