Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon tetszik, viszont neki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik, viszont neki is valaki bejon, teendo?

Figyelt kérdés
szoval en egy 10.-es 16 eves fiu vagyok es nagyon tetszik egy lany osztalytarsam (16/L) viszont o meg 'randizgat' egy csavoval a pletykak szerint, nagyon sokat logunk a lannyal mostanaban es sokat beszelgetunk, es neha furan viselkedik. A csavo egyebkent 19-20 ev koruli, masok aztmondjak bejovok a csajnak es hogy szerintuk ossze is illunk. Velemenyek?

2020. jan. 19. 01:36
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem az, hogy az osztálytársad, már eleve egy probléma. Az mégegy probléma, hogy a lány egy idősebb fiúval randizik. Szerintem nem kéne ezt erőltetni, de ez csak az én véleményem. Csinálhatod azt is, hogy elmondod neki, hogy mi érzel. Te is mered, te következtethetsz a reakciójára. Én még ilyen ódivatú tinédzsernek számítok, szerintem fontos, hogy a fiú kezdeményezzen.
2020. jan. 19. 07:45
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Miért lenne gáz ha a lány 2-3-4 évvel idősebb fiúval randizik? Az hogy a kerdezonek az osztálytársa az valóban necces, de ez...

2020. jan. 19. 08:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondtam, hogy gáz, hanem azt, hogyha idősebbel randizik, akkor valószínűleg az idősebb emberek jönnek be neki és nem a vele egy korúak. Szóval a kérdező szempontból necces.
2020. jan. 19. 09:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyenlőre semmit ne tegyél. Addig amíg mással randizgat nincs értelme semmibe se belekezdeni.
2020. jan. 19. 09:38
 5/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat :)
2020. jan. 19. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!