Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lekaptam a csaj, meg idő kell?!
Sziasztok!
Egy csajszival beszélgetek egy hónapja. Voltunk párszor kint,mekizni, cukrászda, stb...
Lekaptam a csajt. O neki még korai volt, vagyis hirtelen ezt a választ kaptam. Azóta erről a napról nem beszéltünk(amúgy csak egy pár napja történt)
Azóta ugyan úgy chatelunk, O meg cukibb és kedvesebb mint volt. A kérdés hogy ezt mire véljem? És hogy szerintetek várjak, hogy most O próbáljon kezdeményezni vagy mi legyen?

hány évesek vagytok
sztem egy hónap után már azért bele lehet menni egy csókba:D vgy csag friendzoneba rakott
vagy erőszakosan kaptad le vagy nem hagyta magát?
Köszönöm a hozzászólásokat.
18eves a csajszi én 20
És a lekaptam az egy csókot jelent.
3hete beszélünk és nem csak dugás miatt szeretném,bele vagyok zugva a csajba.
Válogatós vagyok nők terén. Inkább lány barátaim vannak ők azt mondták, hogy várjak nem akarja elhamarkodott.
De a kérdés adott meg mindig. Megvarjam az én csokom után hogy ő is tegyen valamit, vagy mit tudok kezdeni az egésszel?
#4 és hozzászóló
Nem voltam erőszakos. Megvárta míg odahajolok,de neki még hamar volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!