Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek a kék vagy a zöld szemű fiúk tetszenek jobban?
Figyelt kérdés
Én zöld szemű vagyok, és imádom, mert jól áll nekem és elég ritka is. Nektek melyik szemszín tetszik egy fiún?2020. jan. 17. 12:17
11/18 anonim válasza:
Még szerencse, hogy kerülöm az ilyen embereket. Nem tehet senki se arról, hogy milyen színű a szeme. Ebből adódóan hülyeség így válogatni az embereket. Üdv: Egy barna szemű fiú.
13/18 anonim válasza:
Mindegy, hogy zöld e vagy kék, bár nekem uncsi barna szemem van így hát nem annyira fontosnak tartom a szemszínt mert akkor magamnak is ártanék haha. Ha csak a színről beszélünk akkor bevallom hogy szerintem a zöld azért szebb és ritkább de ha szeretjük egymást akkor igazán nem érdekel.
14/18 anonim válasza:
Régebben meg voltam veszve a kékért, tuti azt mondtam volna, hogy csakis az, ehhez képest exemnek barna volt :D
Szóval nem sokat számít. De ha a naaaagy ideált kell kiválasztani, akkor az egy szőke hajú, világító kék szemű németes-skandinávos külsejű pasi :)
15/18 anonim válasza:
Nekem legjobban a kék szem tetszik, utána meg a barna. :) A zöld annyira nem, nem tudom miért. :D
16/18 anonim válasza:
Nekem a legjobban a sötétbarna tetszik*-*
Egy meleg csokoládé színű szempár teljesen el tud varázsolni.
Nekem kék szemem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!