Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek a kék vagy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek a kék vagy a zöld szemű fiúk tetszenek jobban?

Figyelt kérdés
Én zöld szemű vagyok, és imádom, mert jól áll nekem és elég ritka is. Nektek melyik szemszín tetszik egy fiún?
2020. jan. 17. 12:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%
Még szerencse, hogy kerülöm az ilyen embereket. Nem tehet senki se arról, hogy milyen színű a szeme. Ebből adódóan hülyeség így válogatni az embereket. Üdv: Egy barna szemű fiú.
2020. jan. 17. 16:29
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Zöld. Nekem is zöld 😊
2020. jan. 17. 16:45
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
Mindegy, hogy zöld e vagy kék, bár nekem uncsi barna szemem van így hát nem annyira fontosnak tartom a szemszínt mert akkor magamnak is ártanék haha. Ha csak a színről beszélünk akkor bevallom hogy szerintem a zöld azért szebb és ritkább de ha szeretjük egymást akkor igazán nem érdekel.
2020. jan. 17. 17:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Régebben meg voltam veszve a kékért, tuti azt mondtam volna, hogy csakis az, ehhez képest exemnek barna volt :D

Szóval nem sokat számít. De ha a naaaagy ideált kell kiválasztani, akkor az egy szőke hajú, világító kék szemű németes-skandinávos külsejű pasi :)

2020. jan. 17. 17:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem legjobban a kék szem tetszik, utána meg a barna. :) A zöld annyira nem, nem tudom miért. :D
2020. jan. 17. 17:27
 16/18 anonim ***** válasza:
73%

Nekem a legjobban a sötétbarna tetszik*-*

Egy meleg csokoládé színű szempár teljesen el tud varázsolni.

Nekem kék szemem van

2020. jan. 17. 20:14
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kék :)
2020. jan. 17. 23:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút zöld
2020. jan. 18. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!