Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 177-177,5 cm-sen lehet esélyem egy olyan lánynál aki 176cm?
Figyelt kérdés
Nos tetszik nekem egy olyan lány aki 175,5-176 cm magas, én nem vagyok sokkal magasabb. De nekem tetszik ez a magasság. Sajna azt nem tudom, hogy magassarkút szokott e hórdani. Remélem ha igen, akkor sem akad fent a magasságon, és jó lenne ha olyat hórdana ami max 5 cm. Nem találkozunk olyan gyakran, mert nem egy helyen lakunk. Viszont facebookon sokat beszélünk. De sajna sokan azt mondják, hogy wgy férfi 180-181 kőrnyékén kezdődik. Nos én már nem vagyok messze tőle, szerintem az a kicsi nem számít már! Van aki szerint már a 174-175 cm az már jó magasság.. És igaz közel vagyok a 180-hoz. De akkor is max 2 cm köztünk a külömbség. Szivesen lennék olyan 182-186 cm között. Ugyanilyen magas 14-17 éves szép lányok, ti össze jönnétek ilyen magas fiúval? Azért írtam oda, hogy szép, mert a lány is az. És lehet, hogy emiatt magasabbra teszi bár kedves szokott lenni! De még szeretném egy kicsit kiismerni. Ezért is még csak lazábban bokólgattam eddig még neki! Ő 16 éves lesz április elején, én 19, 5 hét múlva.2020. jan. 13. 18:23
11/12 anonim válasza:
Én 178 vagyok és nálam nagyon számít a magasság, de bevallom hogy nehezen találok fiút és egy-két centin én sem cicóznék, ha belsőre te lennél a tökéletes.
12/12 anonim válasza:
Ha nem egy felszínes lányról van szó és tényleg szeretne tőled valamit, nem fogja érdekelni a magasságod. Egyébként a legtöbb magas lánynál már az is elég, ha egy magas vagy vele. Ne legyél alacsonyabb ez a "lényeg". Ha fontos vagy neki, akkor pedig az sem fogja érdekelni, ha alacsonyabb vagy.
Jah a "hordani"-t rövid ó-val írják! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!