Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondta még sose volt senkije aztán kiderült, hogy még is akkor hogy vélekednél arról a személyről?
A barátommal másfél éve vagyunk együtt és boldogságban, szeretjük egymást és tényleg minden okés.:)
Viszont a kapcsolatunk elején elmondta, hogy még sose volt barátnője én pedig bevallottam, hogy nekem már volt előtte egy.
Aztán a mai nap folyamán néztem vissza a képeit a facebookon, mert a suli miatt keveset találkozunk és hiányzik, aztán láttam, hogy van egy 3 évvel ezelőtti képe egy lánnyal, alatta pedig kommentek, hogy gratulálunk, szépek vagytok, sokáig.
Úgyhogy így kicsit elszomorodtam, hogy akkor miért mondta, hogy nem volt előttem senkije, mikor igazából volt és nincs ebben semmi én is őszintén elmondtam, hogy volt.
Gondolkozom rajta, hogy megkérdezzem -e tőle vagy inkább felejtsem el, mert boldogok vagyunk és tudom, hogy szeret engem.
De akkor is azt gondolom, hogy fontos az őszinteség és bánt, mert már nem is egyszer kihangsúlyozta, hogy én vagyok az első barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!