Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért játszanak a lányok a normális fiúkkal?
engedd el, feljebb is írták "gyerekes"
velem is volt hasonló életem leghosszabb kapcsolata ----> 3 nap.. a lány szakított az exével, pár napra rá megismertem, nagyon szimpatikus kedves aranyos csajszi.. egész délutánt együtt töltöttük, este megölelt és hozzám simult.. nagyon erősen megölelt és mondta hogy ő nem kezdene ki velem ha nem gondolja komolyan.. erre történt egy csók, nagyon megszeretgettem a lányt és , két napra rá találkozott az exével végleg lezárni.. délután találkozott velem.. "olyan búval ***** volt" láttam hogy van valami baja.. nem mondta el.. majd késő délután mondta hogy haza szeretne menni mert hogy ő nem érez úgy irántam mint én ő iránta.. erre ott hagyott a vonattal .. egy hétig sírtam a lány után.. brutálisan szerettem.. és még most is szeretem.. kár hogy már nem lesz semmi sem.. V.Petra
18/F
Először is.. 6-os. Jézusom. A csaj se volt normális, hogy kihasznált téged, mint vígasz pótlék. De az is gáz, hogy te egy kis szoros simike meg csókocska után így ráállsz. Ez gáz.
Másodszor, hogy megválaszoljam a kérdést. Pont az ilyent srácok miatt "szórakoznak" a lányok. Az önbizalomhiányos, döntésképtelen pasikkal nem lehet tervezni.
éreztem hogy érez irántam, de most miben jobb az ha rosszul bánok a lánnyal? és megbántom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!