Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért játszanak a lányok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért játszanak a lányok a normális fiúkkal?

Figyelt kérdés
egy ideje együtt voltam egy lánnyal, beszélgettünk mondta, hogy mennyire szeret én is mondtam, majd beszól és letilt. Tényleg beleszerettem és ez után ilyet csinál ilyen komolyan létezik? Mással is történt már ilyen? Ezt egyszerűen nem tudom felfogni de ilyen megalázóan és ennyire csalódottan soha SOHA nem éreztem magam, pedig 16 éves létemre elég sok negatív dolog ért már...

2020. jan. 8. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom haver, nem nőtt fel még a kiscsaj és jobb is, hogy nem jöttetek össze, mert ha ilyen ygerekes hozzáállása vana dolgokhoz sokáig ugysem futott vna ez a kapcsolat. Ne emészd magad , probáld meg ezt elfelejteni és normális lányt keresni, a szeretelk pedig csak egy szó,amit nem afcebookon kell irni, hanme elhivni a scajt sutizni utana kovi nap kavézni uttana mozi stb megfogni a kezet hazakisérni és utközben kezet megfogni szemebe belenezni és megmondani neki h szted ;) Közbe kiismered picit h normalis e.. ;)
2020. jan. 8. 20:02
 2/8 A kérdező kommentje:
az a vicc, hogy ezek mind megtörténtek. Csók is volt totál nem értem a helyzetet. egyszerűen nem tudok mit írni kifagyott az agyam a helyéről.
2020. jan. 8. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
:'DDDDDDDD
2020. jan. 8. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
"Mással is történt már ilyen?" Áh,dehogy. Csak évszázadok óta pár millió emberrel. Fel a fejjel, nagyon fiatal vagy, lesz majd igazi, kölcsönös szerelem. Persze ebből előbb ki kell gyógyulni.
2020. jan. 8. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
Letilt xdd besirok
2020. jan. 8. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:
93%

engedd el, feljebb is írták "gyerekes"

velem is volt hasonló életem leghosszabb kapcsolata ----> 3 nap.. a lány szakított az exével, pár napra rá megismertem, nagyon szimpatikus kedves aranyos csajszi.. egész délutánt együtt töltöttük, este megölelt és hozzám simult.. nagyon erősen megölelt és mondta hogy ő nem kezdene ki velem ha nem gondolja komolyan.. erre történt egy csók, nagyon megszeretgettem a lányt és , két napra rá találkozott az exével végleg lezárni.. délután találkozott velem.. "olyan búval ***** volt" láttam hogy van valami baja.. nem mondta el.. majd késő délután mondta hogy haza szeretne menni mert hogy ő nem érez úgy irántam mint én ő iránta.. erre ott hagyott a vonattal .. egy hétig sírtam a lány után.. brutálisan szerettem.. és még most is szeretem.. kár hogy már nem lesz semmi sem.. V.Petra

18/F

2020. jan. 8. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
53%

Először is.. 6-os. Jézusom. A csaj se volt normális, hogy kihasznált téged, mint vígasz pótlék. De az is gáz, hogy te egy kis szoros simike meg csókocska után így ráállsz. Ez gáz.

Másodszor, hogy megválaszoljam a kérdést. Pont az ilyent srácok miatt "szórakoznak" a lányok. Az önbizalomhiányos, döntésképtelen pasikkal nem lehet tervezni.

2020. jan. 14. 05:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

éreztem hogy érez irántam, de most miben jobb az ha rosszul bánok a lánnyal? és megbántom?

2020. jan. 14. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!