Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretem, ha egy làny...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem, ha egy làny cicanaciba van? De

Figyelt kérdés

De baratnőm nem nagyon akar ilyeneket hordani :/ de sajnos nekem van egy ilyen fétisem.. :/ hogy beszéljek vele erről?

Főleg a szürke cicanaciba ahh :o

2020. jan. 5. 09:32
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Akkor eldöntöd, hogy mi a fontosabb? A barátnőd, vagy a beteg fétised?

Tudod, egy kapcsolat arról szól(na), hogy szeretjük egymást olyannak, amilyen. Akkor is, ha mondjuk más nadrágot hord, mint amilyenre te a nyáladat csorgatod. Ha ez nem megy, akkor keress olyan lányt, aki vevő a beteges játékaidra, a mostanit meg hagyd, hogy találjon egy olyan pasit, aki őt szereti, és nem a nadrágját.

2020. jan. 5. 09:33
 2/8 anonim ***** válasza:
4%

Nekem meg a fekete harisnya és fekete miniszoknya a gyengém...

Az elmúlt 20 csajt ezért is tiltottam hiába nyomultak😅

Egyszerűen ha nem jó az öltözködés, én felhábododok...

Szóval ha nem hajlandó cicanacit venni, add ki az úgyját a csajénak.

2020. jan. 5. 09:36
 3/8 A kérdező kommentje:

Jajj attól,hogy van egy ilyen fètisem nem hiszem hogy beteg lennék.

Megnyugtatlak,ha ezt tartanám előnybe,akkor nem lennék vele együtt már 1 éve...

2020. jan. 5. 09:37
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
De, beteg vagy, ha nem lennél az, akkor nem lovagolnál ezen, és nem akarnád ráerőltetni a hülyeségeidet.
2020. jan. 5. 09:40
 5/8 anonim ***** válasza:
36%
Keress olyan lányt akinek olyan a stílusa. A mostanit meg hagyd békén.
2020. jan. 5. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Vegyél neki, és kérd meg, hogy alkalomadtán húzza fel neked, mert jobban beindít mint bármiféle szexi fehérnemű.
2020. jan. 5. 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:
41%

Vegyél magadnak guminőt, és húzz rá szürke cicanacit. Garantáltan nem fog tiltakozni!

:-DDD

2020. jan. 5. 11:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert az nem nadrág!! Én is hordom, de csak tunikával,ruhával, farmerszoknyával. Ha ez nem tetszik, keresgélj az ízléstelen, proli lányok között
2020. jan. 5. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!