Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a versemről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a versemről?

Figyelt kérdés
Privátban küldöm. :)

2020. jan. 1. 23:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem bocsánatkérésként egész jó:)
2020. jan. 1. 23:50
 12/20 anonim ***** válasza:
52%

Lláom épp csak válaszoltam de már le lettem pontozva...pedig szerintem ha leíroma véleményemet az hasznos válasznak mondható:P

Na mindegy,az biztos hogy én még egy ilyen verset sem tudnék írni,valószínűleg az sem aki borzalmasnak tartja,de hát ez van💁‍♂️

2020. jan. 1. 23:56
 13/20 anonim ***** válasza:
65%
Kedves 7. válaszoló! Kérlek tárgyi bizonyítékokkal támaszd alá, hogy mi olyan "borzalmas" neked ebben a versben? Kérlek írj egy számodra elfogadható verset saját erőből, páros rímben... Ha nem tudsz ilyet, már pedig csak az arcod nagy szerintem, akkor ne sértegess másokat! Pláne hogyha nem is olvastad a verset, vagy nem értetted mega lényegét! Te vagy a borzalmas! Gondolom semmi romnatika, kreativitás nincs benned és olyan pusztítóan nyomorúságos a te silány életnek nem nevezhető életed, hogy itt éled, trollkodod ki magad.. Csakhogy ez nem szarkasztika vagy szarkazmus, hanem egysezrűen bunkó vagy! Szégyelld magad! Kedves kérdező, szerintem nagyon jó verset írtál, váalszoltam is privátban.Üdv : Kritikus
2020. jan. 2. 00:04
 14/20 anonim ***** válasza:
48%

13#

A negatív kritika is vélemény, nemde?

Ki verseket ír, az ne essen szerelembe,

Mert rosszabbnál rosszabbakat fog írni

S nincs az a kritikus, aki tudna ezzel bírni,

Nekem megy a rímelés még ihlet nélkül is,

De a verseléshez több kell, bárki bármit hisz!

Nem agyaltam rajta kb semmit, de hidd el, a rímeléshez nem kell nagy ész. Üdv; egy nyertes vers író.

2020. jan. 2. 00:10
 15/20 anonim válasza:
100%
Muti:)
 16/20 anonim ***** válasza:
50%
Ja, amúgy 7-es voltam, tudod, akinek nincs élete, mert véleményt mondott.
 17/20 anonim ***** válasza:
86%

Kedves 7-es!

Egész jó vers, véredben van..

De a bírálatod még sem látom, hogy mi is zavar akérdező versében. Teljesen igazad van, a negatív vélemény is vélemény, viszont ilyen nyersen, egy szóba tömörítve, indoklás nélkül általában a trollok szoktak fogalmazni, akik semmihez nem értenek. Benned is kellemesen csalódtam. Véleményedet elfogadom, versikédet köszönöm, a többit ne vedd magadra ;) Béke van pííísz :D

2020. jan. 2. 00:15
 18/20 anonim ***** válasza:
18%
17# Se eleje, se vége nem volt a versnek, tulajdonképpen nem is vers, hanem rímekbe szedett kusza gondolatok voltak.
2020. jan. 2. 00:18
 19/20 anonim ***** válasza:
77%
Küldheted :)
2020. jan. 2. 01:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem is!
2020. jan. 3. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!