Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen most a kapcsolatunk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen most a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel mostanában nagyon jóba lettem. Sokan azt hiszik hogy járunk, mert folyton úgy viselekdünk mások elött, meg minden. Sokat chatelünk és hülyeségből szoktunk dobálózni a szeretlekkel.

Volt egykét olyan eset, amikor intimebb kapcsolatba kerültünk egymással. Nem csókolóztunk, csak egyéb más.

Az egyik közös barátunk megkérdezte tőle, hogy összejönne e velem, de ő azt mondta, hogy nem.

De ez az eset óta is történtek köztünk dolgok, de semmi komoly csak hülyültünk.

Meg elméletileg pár hete majdnem összejött egy másik lánnyal csak valamiert mégsem.

Lehet köztünk valami?

Érez irántam valamit?

Egyéb vélemény?

2019. dec. 15. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Először is, hány éves vagy?
2019. dec. 16. 00:55
 2/4 A kérdező kommentje:
17
2019. dec. 16. 06:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csak kényelmes neki, hogy van egy ilyen "barátság extrákkal" kapcsolata, de nem vágyik kötöttségekre.

Szerintem igazi mély kapcsolat és kötődés nincs köztetek, csak elszórakoztok, ameddig valamelyikőtöknek terhére nem válik. Velem is sokan voltak így, s bár tényleg jó érzés meglátni, hogy küldött egy szívet meg olvasni, hogy lehozná nekem a csillagokat, az ilyeneket lekoptatom, nem akarom parazolni erre az időmet, ha úgyse jelentek neki szinte semmit. Ha egyszer jelentenék, akkor pedig úgy érezném, hogy csak azért van melletten mert mindenki más foglalt, engem meg úgyis ismer.

Persze, azt csak ő tudhatja, hogy mi megy végbe a fejében. Esetleg megbeszélhetnétek, bár ezzel azt is kockáztatod, hogy megszakad köztetek minden. Végülis, az már a te döntésed, hogy ezt hogy kezeled. Én nem látok ebbwn nagy jövőt.

Bocsi, hogyha most elszomorítottalak vagy valami 😐 17/L

2019. dec. 16. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:
A "Nem csókolóztunk, csak egyéb más" alatt mit kell érteni?
2019. dec. 17. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!