Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy kötődjön hozzám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy kötődjön hozzám?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Holnap megyek egy társasággal üzletbe. Van egy lány, aki nagyon szimpatikus. Valahogy el tudja érni, hogy az emberek újra beszélgetni akarjanak vele. Nos az lenne a célom, hogy ő is kötődjön hozzám kicsit. Nem tudom miért akarom ezt, csak szeretném ha a barátjának tekintene, és akarna még velem máskor ia dumálni. Ehez hogy kell viselkednem? (Gondolom a legtöbb válasz az lesz, hogy add magadat, amit megértek, de azon belül is, beszéljek többet? Vagy kevesebbet? Vagy bókoljak neki?) Előre is köszi a válaszokat.

Amúgy a lány egy évvel idősebb nálam, és kb 2 hónapja lett vége a kapcsolatának, de még valamit érez a srác miatt, újra találkozni akar vele. Na ezt akarom én is elérni, hogy, na szóval remélem értitek. Előre is köszönöm

2019. dec. 13. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túlgondolni. Legyél kedves, érdeklődő, akár vicces, de ne nyomulj. Nem kell bókolni, beszéd terén meg érezd a határt, se túl sok, se túl kevés ne legyen, de úgy is adja magát a szitu. Kommunikálni csak tudsz, nem bonyolult beszédbe elegyedni valakivel.
2019. dec. 13. 18:21
 2/2 gublug ***** válasza:

Nekem úgy tűnik, hogy magadnak akarod bebizonyítani, hogy igenis meg tudod csinálni, hogy igenis NEKED sikerül.

Ezesetben az áll fenn, hogy téged a lány mint egész, nem is érdekel, hanem csak önös érdekeid nézed.

Remélem nem sikerül a terved, csak akkor, amikor tisztelettel és alázattal állsz hozzá.

2019. dec. 13. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!