Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha egy csaj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha egy csaj azzal ír rám hogy nagyon jól nézek ki?

Figyelt kérdés

Nem tudom, valahogy soha nem tudom mit reagáljak ezekre.

Eléggé könnyen kaphatónak tűnik, nem érzek benne kihívást

2019. dec. 12. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van abban amit írsz, én sosem írnék rá ilyennel egy csávóra sem, akkor sem ha tényleg bejön. Sőt lehet, sehogyan nem írnék rá.

De azért elkezdhetsz vele beszélgetni mindenképp abból jobban kiderül milyen, lehet, hogy írni mert, de személyesen meg szégyenlős lenne, nem merne ilyesmiket mondani. Szóval mindenképp beszélgess vele mielőtt megítéled őt.

Talán csak köszönd meg ezt a bókot és lépj tovább rajta, kérdezz valami általánosat..

2019. dec. 12. 23:08
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, csak egy iskolába járunk és egész szünetben nézett.

18f

kb 17-18L

2019. dec. 12. 23:17
 3/6 Zsombi55 ***** válasza:

Ha tényleg érdeklődik irántad de nem képes ezt tisztán szóban vagy legalább írásban közölni azon felesleges töprengeni.

Másként pedig nem minden dícséret "olyan" érdeklődés jele.

2019. dec. 12. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Neked tetszik ő?
2019. dec. 12. 23:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Írj vissza, hogy "köszi".
2019. dec. 12. 23:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor mindig cinkelem magam:

-szia! Nagyon jól nézel ki.

-koszi! Muter oltoztet mert én egy lecsúszott csöves vagyok.

-ugy értettem helyes vagy

-akkor apunak gratulalj...

Ez mindig bejön 😃

2019. dec. 14. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!