Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell valakit lekoptatni?
Figyelt kérdés
Van egy srác akinek tetszem viszont nekem egyáltalán nem jön be még barátként sem tudok rá tekinteni. Próbálom elérni, hogy ki ábránduljon belőlem, de szerintem eddig nem nagyon jártam sikerrel.
Konkrétan nem akarom megmondnai neki, mert nem szeretném megbántani főleg így karácsony előtt.
Mivel érhetném el, hogy "békén hagyjon"?
Egyébként interneten beszélgetünk itt kezdtük és facebookon folytattuk. Eleinte jó fejnek tűnt, de most már nem éppen az.
Azzal írt rám, hogy van e kedvem ismerkedni és én ezt barátként gondoltam viszont ő szerintem meg kapcsolatoként hátha össze jön. Elég sok jelet mutat illetve többször leírta már, hogy miért tetszem neki és hogy milyen aranyos vagyok meg hasonlók. Én jó fej akartam lenni és mondtam, hogy te is, de nem gondoltam komolyan :/
Ha olvasod az üzenetét válaszolj lassan, akár 1 napos késéssel is, félmondatos egy szavas válaszokat küldj,legyel teljesen közömbös és érdektelen.
Így hamar elfogja veszteni érdeklődését.
Így koptattam már le sokakat akiket már meguntam.
2019. dec. 12. 22:10
2/13 anonim válasza:
Konkrétan nem akarom megmomdani. Ez a legrosszabb amit tehetsz. Képzeld magad a helyébe. Nagyon tetszik egy srác, bekamuzza, hogy te is, majd elkezdi idiótán viselkedni, amit te nem értesz, hogy majd hátha kiábrándulsz belőle. Ilyen nincs. Akkor már mondja meg, hogy ne haragudj nem akarok tőled semmit és akkor le tudod zárni nem? Hülyét csinálsz belőle a játszmákkal.
2019. dec. 12. 22:11
3/13 anonim válasza:
Az 1-es féle nőktől mentsen a világ.. Csak én hiszem azt, hogy ennél nincs nem emberibb "lekoptatás"? Kérdező szerintem azzal fogsz neki jóval nagyobb fájdalmat okozni ha ahhoz a módszerhez nyúlsz, amit az 1-es javasol neked. Mindenképpen rosszul fog esni neki, de annyit megérdemel mégiscsak, hogy ne mindenféle kőrítést alkalmazva próbáld meg lerázni magadról. Jobban hangzik egy: szia, ne haragudj, de nem érdekelsz, nemde? :)
2019. dec. 12. 22:24
4/13 anonim válasza:
A valóság az hogy utána a kérdező el lesz hordva mindennek ha megmondja hogy elege van belőle, tapasztalat.
2019. dec. 12. 22:30
5/13 anonim válasza:
Ne válaszolj neki, ne is nézd meg amit ír.
Nem biztos hogy csak nálad próbálkozik, így lehet , hogy nem fogja olyan rosszul érinteni.
2019. dec. 12. 22:40
6/13 anonim válasza:
Az első válaszolót támogatom,tegyél arról hogy ne legyen beszélgetés köztetek ha Felhoz valamit hogy pl.:mi a kedvenc szined/állatod/nem tom lehet bármi csak válaszolj rá hogy igen/nem/ez az amaz és itt zárd le a beszélgetést,ne folytasd hogy pl.:és neked?ezt kb 1-2 talán 3 alkalomszor kell megtenned aztán egyszerüen elveszti a kitartását.
2019. dec. 12. 22:46
7/13 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
2019. dec. 12. 23:20
8/13 anonim válasza:
4-es el lesz hordva mindennek,értem. És azt gondolod, hogy ha burkoltan koptatsz le valakit, utána nem lesz? 😀 Mellesleg a lepontozók véleményére mindenesetre kíváncsi lennék, miért is döntöttek amellett, hogy leértékeljék a választ.
2019. dec. 12. 23:24
9/13 anonim válasza:
Elküldessz egy srác profil linkjét neki, hogy ő a pasid. problem confirmed
2019. dec. 12. 23:33
10/13 anonim válasza:
Tanuld meg, ha valaki úgy ír rád, hogy "ismerkedni szeretne", az MINDIG kapcsolatilag gondolja, és nem barátként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!