Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki, vagy erez valamit? đ€š
Sziasztok! Ez valĂłszĂnƱ elĂ©g hosszĂș sztori lesz, Ă©s nagyon megköszönöm annak aki elolvassa, Ă©s segĂt.
Az egĂ©sz annyi, hogy van egy 1 Ă©vvel fiatalabb fiĂș nĂĄlam,tegyĂŒk fel legyen a neve Pista.
Mikor vege lett mĂșltkor az edzesemnek, udvaron voltunk es mondtam a haveromnak h most bena volt a Pista meg siman ki lehet cselezni a kapu elott,mert szoktunk fiuk ellen is jĂĄtszani.Aztan utana kĂ©sĆbb meg oda jott a Pista es kozbe beszelt a haverom nekunk h kik lesznek a csapataba a foci kupan, es mondja a pista hogy ne mondjad ugyis mi nyerunk, es mondja a haverom h jovan te meg kussoljal, a *nevem* is mondta h bena kapus vagy ees aztan ideges voltam, elkezdett mosolyogni a pista,kicsit piros is volt es mondja h ma tenyleg szar voltam.
Es mondtam haveromnak h de bunko vagy,h vissza mondtad es mondja a pista h jajj *haverom neve* adj neki egy vigasztalo puszit, meg egesz buszig mondogatta hogy en vagyok a haverom csaja, es egesz hazaig velem piszkalta a haverom
Aztann valamelyik nap is mindig mikor elmentem mellette raneztem i es elkezdtem mosolyogni, ugye ez miatt, aztan o is đ
Masnap foci kupan meg mondtam neki h hajra Pista es elkezd igy mosolyogni meg bologat x
Utana mikor ok nem jĂĄtszottak, ultem a padon, 3 fiu kozt
En ultem kozepen, mellettem ĂŒltek.
Es igy a bal oldalamon volt egy kis hely, es az mellett ultek meg fiĂșk
Aztan oda ĂŒlt azok melle a fiuk melle a pista
Vagyis hat igy mellem kozvetlen, kerdezi hogy mennyi az allas? Mondom honnan tudjam
Azt mondja h dehat itt ultel végig
Es hat mikor vege lett a foci kupanak,mentek oltozobe meg mi is mondtam neki(k) h szep volt, mondja hogy koszonjuk szepen.
Aztan aulaba lementunk haverommal, utanaaa lejott a pista is meg minden
Es utana Ăgy egyĂŒtt mentĂŒnk fel palyara haverommal pistaval, meg az o osztalytarsaival.
a lenyeg hogy majdnem elottem allt csak o kicsit alrebb volt es igy Ă©szrevettem vagy nem tudom h mindig mikor mondtak valamit, vagy valami viccet parszor ramnezett.
Tegnap pedig Mentem a folyoson pista ott van, es egy 5mpig egyfolytaba nĂ©ztĂŒk 1 mast mig el nem kerĂŒltemđ
Ebednel meg az volt hogy van egy otodikes gyerek,aki hat mondjuk Ășgy hogy szereti kielni a szexualis vĂĄgyait, mason..xd aztan pooont mogottem volt az otodikes gyerek es olyan kozel allt hozzĂĄm a h mondtam neki h induljon meg hatrebb mer baj lesz. Es hat mit ad isten pont utana jott a gyerek moge a Pista..
Aztan en nem figyeltem, es o meg halkan mondta az otodikes gyereknek h jojjon kozelebb hozzam tudjatok direkt es utana mondja h nem megyek kozelebb. Mondom h de pista mar basszusđ aztan utana elkezdte lokodni a gyerek talcajat direkt h az enyem is arrebb menjen.
Tegnap pedig bekovettem instan, vissza is kovetett.
Koszonom tenyleg mindenkinek aki veszi a faradtsagot es segit!â€ïž
Koszonom!! :) sajnos nem osztaly tarsam.
Es Haat, elegge bizonytalan vagyok mert tegnap reagaltam sztorijara is instan 1 emojival, arra nem irt ami ertheto. De suliba ma konkretan ram sem nezett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!