Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Velem van baj?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Velem van baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok. elegge elvagyok keseredve..van egy baratom aki nagyban mas stilust kepvisel mint en ( o inkabb rock fele hajlik, igy oltozkodik, ilyen baratai vannak) viszont en hogy ertsetek..mondhatni az ellentete vagyok. (neptancolok , es hasonlo dolgok) de a kapcsolatunk teljesen jol mukodik ezek az ellentetek nem utkoznek ki. Azonban miert vam az hogy az összes ilyen haverja legyen lany fiu egyszeruen utal es mindent megtesz hogy szétválasszon? Kamu instabol irogatnak nekem...kitalalnak dolgokat a páromról. Kikövetik ot instagrammon.. nem ertem miert van ez. Egyik baratja se ismer.. Az lehet a gond hogy nem olyan stílust kepvilesek mint ok?

köszönöm elore is :(

2019. dec. 5. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, de ne foglalkozz velük. Ha ilyenek, úgyis kikopnak majd a párod életéből is. Amúgy szép dolog a néptánc, ne szégyeld. Akinek nem tetszik az nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele.
2019. dec. 5. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Hm, szerintem inkább az a baj, hogy egyik barátja sem ismer téged. Egy kapcsolat elején az ember pár hét alatt össze ismerteti a barátaivala másikat, mert ugye a barátok is fontos, és a barátnö is.

A kérdés, téged miért nem mutatott be a barátainak és miért nem menteket még együtt közös programra?

LEhet a barátod nem a megfelelö neked, lehet, ö szégyel téged a barátai elött.

Stílus telejsen mindegy, ha téged kedvelenek.

2019. dec. 5. 09:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazából o sem tolt veluk aok idot. Mivel dolgozik hetkozben hétvégén pedig általában velem van..de szerintem o is tidja hogy ha meglatnanak engem konkretan nekem jonnenek...sok uzenetet kaptam hogy elkapnak..es ezert nem akar o se bajba sodorni szerintem. Na meg en se lennek egy drogos..piálós elvont kozegben..nem tudom mi lenne a helyes..
2019. dec. 5. 09:53
 4/6 anonim ***** válasza:

2# én se mutattam be őt a barátaimnak. Bár nem sok van. De szerintem ez nem biztos hogy azt jelenti hogy szégyenli őt.

Illetve nyilván a barátok és a barátnő is fontos, de ha olyan jó barátok vannak akkor miért viselkednek gyerekesen, úgy hogy nem fogadják el a barátnőjét? Az ő dolga hogy kivel van. A véleményüket nyilván el lehet mondani de ők ezt már túl lepik.

2019. dec. 5. 09:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem biztos hogy csak ez. Én is rocker vagyok. Télen nyáron csak feketébe járok, nincs is más cuccom. Főleg csak rocker barátaim vannak, köztük biztonságban érzem magam, mint pl ha otthon lennék.

De nyugodtan merném állítani hogy nekem és legtöbb ismerősömnek is szimpi lennél ennyi alapján.

Nem tudom miért ez nekem is kicsit imponál, szerintem ez teljesen oké.

2019. dec. 5. 10:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm..remélem nem lesz probléma..:)
2019. dec. 5. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!