Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és bár nem akartam úgy tűnik beleestem egy osztálytársamba. Félek, hogy ez azért van, mert bemesélem magamnak és nem volt még kapcsolatom úgyhogy tanácstalan vagyok. Jókat szoktunk beszélgetni napi szinten, de feltűnt, hogy sokat bámul és ha vissza nézek rá akkor mosolyog és tartja a szemkontaktust, vagy hirtelen elkapja a fejét. Ezen kívül, volt, hogy utalt rá üzenetben (vagy csak azt hittem) pl. Szeretlek mint barátot és nem akarlak elveszíteni, mindig számíthatsz rám, nekem elmondhatsz bármit, nem mertem írni (mert késő volt) stb. Tudom, hogy ez kevés, de abszolút nem tudom, hogy van e rá esély, hogy megéri-e kezdeményzeni. Amúgy kerüli az érintést, de én próbáltam utalgatni. Nem csak én írok hanem van hogy ő is.2019. dec. 5. 06:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!